MasterChef: Τα… παράδοξα του φετινού διαγωνισμού!
Media

MasterChef: Τα… παράδοξα του φετινού διαγωνισμού!

MasterChef: Η ανυπομονησία του τηλεοπτικού κοινού τελείωσε.

Το ριάλιτι μαγειρικής ξεκίνησε, αφήνοντας σε κάθε επεισόδιο πολλές γεύσεις γέλιου και συγκίνησης στους φανατικούς του διαγωνισμού.

Δεν ήταν κακή η γεύση που άφησαν στο κοινό τα πρώτα επεισόδια του διαγωνισμού, ούτε άσχημα τα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο, όλοι περίμεναν περισσότερο. Να φταίει ο Covid-19 που έχει κόψει τη φόρα των κριτών και τα γυρίσματα γίνονται με αυστηρά μέτρα; Όπως και να έχει, κάτι φταίει τελικά και κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν ήταν λίγες οι στιγμές που κολλήσαμε με το ριάλιτι μαγειρικής!

Ο αδερφός του Κουτσόπουλου

Αναμφισβήτητα, το πρόσωπο που έχει τραβήξει την προσοχή όλων είναι ο Τεό Γκατζίδης. Το ιδιαίτερο με τον συγκεκριμένο παίκτη είναι πως είναι ίδιος με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ο γνωστός σεφ δεν σταμάτησε να αστειεύεται δίπλα του, ρωτώντας τον ακόμα αν ζητάει δανεικά με το όνομα του... Πέραν της πλάκας, ο παίκτης κατάφερε με δύο ναι, από τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, να περάσει στην επόμενη φάση. Καλού κακού πάντως, λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου, ο «θείος Λεωνίδας», με ανάρτηση του στό Twitter, ζητούσε από τη μαμά του κάποιες εξηγήσεις.

Μια κομμώτρια στην κουζίνα

Η Άννα Καλιορίδου δεν πήρε το πράσινο φως από τους τρεις κριτές, ωστόσο έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral για το... ταμπεραμέντο της. Η κομμώτρια από τη Θεσσαλονίκη, προσπάθησε να πείσει τους κριτές πως τα καταφέρνει εξίσου καλά στη κουζίνα όσο και στο κομμωτήριό της, ωστόσο το πιάτο της δεν επιβεβαίωσε τα λόγια της. Τι και αν έτριβε με τόση χάρη το πιπέρι και πήγε στην κριτική επιτροπή με χορευτικές κινήσεις; Της ευχήθηκαν να πάει στο... καλό.

Θύμα του covid η... Χριστίνα Παπαοικονόμου

Δεν ολοκλήρωσε τη δημιουργία της αλλά οι κριτές της έδωσαν την άσπρη ποδιά, τονίζοντας πως ακόμα και ημιτελές ήταν το τέλειο πιάτο. Ωστόσο, η Χριστίνα δεν έκρυψε πως πέρσι υπήρξε ένα από τα θύματα της πανδημίας. Δεν δίστασε να αναφέρει πως πέρασε βαριά την αρρώστια και ότι για έξι εβδομάδες κοιμόταν χωρίς μαξιλάρι καθώς μόνο έτσι μπορούσε να αναπνέει.

Ήρωας του πολέμου ο μπαμπάς της Ανούς

Η παίκτρια μπορεί να έφτιαξε ένα εξαιρετικό πιάτο αλλά οι τρεις κριτές δεν στάθηκαν μόνο σε αυτό. Στην ερώτηση τους αν θέλει να κάνει κάποιον περήφανο, η επίδοξη σεφ από την Αρμενία δήλωσε εκτός από τη μαμά και τον αδελφό της και τον μπαμπά της που έχασε όταν ήταν πολύ μικρή και πολεμούσε στην Τσετσενία. Ανέφερε πως θεωρείται ήρωας πολέμου αλλά... «το πνεύμα του μας στέρησε τον σύζυγο, τον πατέρα, τον άντρα του σπιτιού».

Η μετάλλαξη των κριτών

Τους αγαπάμε, τους λατρεύουμε, κορόνα στο κεφάλι μας τους έχουμε, αλλά μήπως να προσέξουν λίγο τους τρόπους τους φέτος; Στην προσπάθειά τους να κάνουν τους συμμετέχοντες να αισθανθούν άνετα, φτάνουν στο άλλο άκρο, εκφράζοντας κάποιες φορές μια ειρωνία. Τελικά, το αυστηρό προφίλ που πρόβαλλαν και πέρυσι με συγκεκριμένες δόσεις χιούμορ, τους ταιριάζει καλύτερα.

Πηγή: tv24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved