Κατατέθηκε η μήνυση εναντίον του γνωστού σκηνοθέτη - Τι δηλώνει ο δικηγόρος του θύματος
Media

Κατατέθηκε η μήνυση εναντίον του γνωστού σκηνοθέτη - Τι δηλώνει ο δικηγόρος του θύματος

Καταιγιστικές εξελίξεις - Ο δικηγόρος του θύματος σεξουαλικής κακοποίησης κατέθεσε τη μήνυση για τον γνωστό σκηνοθέτη στην Ευελπίδων.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων συνάντησαν οι κάμερες τον πληρεξούσιο δικηγόρο του 19χρονου -τότε- που κατέθεσε σήμερα μήνυση εναντίον πασίγνωστου σκηνοθέτη για σεξουαλική κακοποίηση που ισχυρίζεται ότι υπέστη από εκείνον πριν από χρόνια.

Ο εντολέας του επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και εντός ολίγων ημερών θα κατονομάσει τον σκηνοθέτη επώνυμα στις εισαγγελικές αρχές.

«Ο εντολέας μου έχει πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας των καταγγελιών του και επειδή είναι βαρύτατα εγκλήματα που έχει υποστεί και αφορούν την προσωπική του ζωή επιθυμεί να διατηρήσει αυτή τη στιγμή το πρόσωπο και το όνομά του έξω από τη δημοσιότητα. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να επιδείξει τα αντανακλαστικά που έχει υποδείξει και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις να κινηθεί αυτεπαγγέλτως οπότε σε αυτή την περίπτωση θα έχει όλα τα στοιχεία διάθεσή της για να εκτιμήσει τι προκύπτει για ποια μπορούν να ασκηθούν διώξεις», ανέφερε ο κ. Γιάννης Βλάχος όπως ακούσαμε στο βίντεο που προβλήθηκε στο Ευτυχείτε.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved