Έξαψη spoiler:  Γιούλικα Σκαφιδά: Πώς θα εξελιχθεί η σχέση της με τον «Κωστή»;
Media

Έξαψη spoiler: Γιούλικα Σκαφιδά: Πώς θα εξελιχθεί η σχέση της με τον «Κωστή»;

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η Γιούλικα Σκαφιδά επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από τη νέα σειρά του Mega «Έξαψη».

Εκτός από ωραίο τυπάκι, στέκεται πάντα και στο πλευρό των ρομαντικών. Ίσως γιατί έχει κλάψει πολύ από προσβολές «ανωτέρων».

Μιλήστε μας για τη Μαρίνα... «Τη συναντάμε σε μια δύσκολη συγκυρία. Όχι μόνο αγωνιά στο προσκεφάλι της αδελφής της, αλλά προσπαθεί να ανακαλύψει και τι κρύβεται πίσω από το τροχαίο που την έστειλε στην εντατική. Είναι εσωστρεφής, δεν αφήνει να φανεί η λύπη της, αλλά και έξυπνη αστυνομικός, που θα ανακαλύψει κρυμμένα μυστικά, καθώς τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται στο Ναύπλιο».


Είναι και ερωτευμένη... «Προς το παρόν ο Κωστής λειτουργεί περισσότερο σαν στήριγμα. Έχουν έρθει πιο κοντά, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους, γιατί οι σχέσεις δεν είναι εύκολες. Πάει να δημιουργηθεί κάτι όμορφο αλλά "ευάλωτο". Πάντως είναι ο μόνος που εμπιστεύεται και μαζί θα προσπαθήσουν να λύσουν το μυστήριο του τροχαίου»


Μοιάζετε με τη Μαρίνα;
«Είμαι κι εγώ χαμηλών τόνων, όταν όμως παίρνω θέση, το κάνω δυναμικά. Μπορεί να είμαι εύθραυστη, ντροπαλή και ευαίσθητη, όταν όμως χρειάζεται να υπερασπιστώ τον εαυτό μου ή όποιον έχει ανάγκη, βγάζω τέτοιο δυναμισμό, που ο άλλος δεν το πιστεύει. Λένε πως όσοι σιωπούν συνήθως δεν έχουν κάτι να πουν. Δεν είναι πάντα έτσι. Αυτός που δεν μιλάει ίσως απλώς νιώθει πως δεν χρειάζεται».


Έχετε μετανιώσει για κάτι που δεν είπατε; «Έχουν έρθει ομαλά τα πράγματα στη ζωή μου. Δεν ήταν όλα στρωμένα με ροδοπέταλα, τα έχω πάει καλά όμως. Ακόμα και οι όποιες δυσκολίες αντιμετώπισα με έκαναν πιο δυνατή και η γνώση που μου χάρισαν μόνο καλό μου έκαναν τελικά», λέει η ίδια στο Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved