Survivor: Η Ελευθερία συγκινήθηκε με το γράμμα του πρώην της, Ανδρέα Γεωργίου - Η αμηχανία του Παππά
Media

Survivor: Η Ελευθερία συγκινήθηκε με το γράμμα του πρώην της, Ανδρέα Γεωργίου - Η αμηχανία του Παππά

Survivor: Η κόκκινη ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας και η Ελευθερία Ελευθερίου έλαβε γράμμα από τον πρώην αγαπημένο της, Ανδρέα Γεωργίου!

Το έπαθλο επικοινωνίας ήταν γράμματα και φωτογραφίες από αγαπημένα τους πρόσωπα τρώγοντας κρουασάν.

Η Ελευθερία Ελευθερίου είχε γράμμα από τον Ανδρέα Γεωργίου, που ήταν μαζί για δύο χρόνια περίπου αλλά διατηρούν άριστες σχέσεις!

Ο Ανδρέας της έγραψε: «Στις χαρές και στις λύπες μαζί. Θυμάσαι τι είπαμε πριν φύγεις; Να κοιτάς τον ορίζοντα και να σκέφτεσαι ποιοι άνθρωποι σε αγαπάνε για αυτό που είσαι για να παίρνεις δύναμη. Τα παιδιά δεν σε ξέρουν αν ήξεραν πόσο πιέζεσαι όταν πεινάς θα καταλάβαιναν περισσότερα. Εγώ σε ξέρω καλά πόσο γκρινιαρούλα γίνεσαι όταν πεινάς, δεν μπορώ να φανταστώ με τόση πείνα πώς είναι τα νεύρα σου. Σε βλέπω καθημερινά και είμαι πολύ περήφανος με την εξέλιξή σου στα αγωνίσματα. You are a fighter. Βάλε την ψυχή σου όλη, έχεις πολλή, δυνάμωσε όπως ξέρεις και συγκεντρώσου στον στόχο. Αγαπώ σε πολλά!».

Όση ώρα η Ελευθερία διάβαζε το γράμμα του και συγκινήθηκε… η κάμερα όμως έδειχνε και τον Αλέξη Παππά που έχει έρθει σε κόντρα με την Ελευθερία αλλά και έχει συνεργαστεί με τον Ανδρέα Γεωργίου στις 8 Λέξεις, αλλά αποχώρησε και τη θέση του πήρε ο Γιάννης Σπαλιάρας! Οι κινήσεις του Αλέξη Παππά έδειχναν την αμηχανία του…

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved