Τάσος Χαλκιάς προειδοποιεί: «Να είστε πιο προσεκτικοί ποιον ονομάζετε θεατράνθρωπο»
Media

Τάσος Χαλκιάς προειδοποιεί: «Να είστε πιο προσεκτικοί ποιον ονομάζετε θεατράνθρωπο»

Ο Τάσος Χαλκιάς παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ, "Love It".

O γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις χρηματικές του απολαβές κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90, για τις guest εμφανίσεις του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» αλλά δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την δημόσια καταγγελία της Ζέτας Δούκας για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη.

Ο Τάσος Χαλκιάς είπε χαρακτηριστικά για τις «Άγριες Μέλισσες»: ««Έκανα ακόμα ένα guest στις Άγριες Μέλισσες που παίχτηκε προχθές, του οποίου η συνέχεια είναι 34 επεισόδια μετά. Δεν δικαιούμαι να πω τι θα γίνει 34 επεισόδια μετά. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο καλό στοιχείο στον χαρακτήρα του Μάνου Βόσκαρη. Μπορεί και να υπάρξει, ανάλογα με το τι θα αποκαλυφθεί.».

Για την δημόσια καταγγελία της Ζέτας Δούκας, εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου: ««Είμαι ένας άνθρωπος που από καιρό τώρα δεν ξαφνιάζομαι με τίποτα. Ξέρω πάρα πολλά πράγματα για τον χώρο, εξαιρετικά πολλά. Δεν ανήκω σε αυτούς, οι οποίοι θα δικαιώσουν ή θα αδικήσουν κάποιον όταν μια υπόθεση έχει τραβήξει προς τη Δικαιοσύνη. Η Ζέτα Δούκα είναι όχι απλά ένας αγαπημένος μου άνθρωπος… Τόλμησε να κάνει κάτι το οποίο της είχε συμβεί πριν από πολλά χρόνια. Καλώς κατά τη γνώμη μου και εύχομαι μέσα από την ψυχή μου, αν πραγματικά δέχτηκε όλη αυτή την κακοποίηση να δικαιωθεί με τον τρόπο που εκείνη επιθυμεί να δικαιωθεί.».

Και συνέχισε, λέγοντας για τον Γιώργο Κιμούλη: «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας αναγνωρισμένος καλλιτέχνης. Για να είναι κάποιος θεατράνθρωπος, πρέπει να είναι του θεάτρου και άνθρωπος μαζί. Όταν ακούμε τέτοια πράγματα, το δεύτερο συνθετικό δεν έχει λόγο να υπάρχει. Άρα να είστε πιο προσεκτικοί ποιον ονομάζετε θεατράνθρωπο. Ένας μεγάλος καλλιτέχνης πρέπει να έχει και μια σημαντική συμπεριφορά. Έχω δουλέψει μαζί του αλλά δεν ανήκω σε εκείνα τα αντράκια που μπορεί κάποιος να τους θίξει και να μείνουν ήσυχοι. Το κάνω γνωστό αυτό.».

Τέλος, ο Τάσος Χαλκιάς αποκάλυψε πως τη δεκαετία του '90 έφτασε να παίρνει 1,5 και 2 εκατομμύρια ανά επεισόδιο.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved