Άγριες μέλισσες: Ηλιόπουλος: «Όλοι περιμένουν να αποκαταστήσω την Λέτα»
Media

Άγριες μέλισσες: Ηλιόπουλος: «Όλοι περιμένουν να αποκαταστήσω την Λέτα»

Άγριες μέλισσες: O Γιώργος Ηλιόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για την συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Κοινά σημεία με τον Προκοπή έχετε;

«Δεν μπορώ να πω ότι έχω. Το μόνο κοινό που μπορεί να έχω μαζί του είναι η αθωότητα που με νύχια και με δόντια προσπαθώ να κρατήσω. Θεωρώ ότι είναι βασικό σημείο του ηθοποιού αυτό, πρέπει να είναι αθώος και ανοιχτός στα πράγματα. Ο Προκοπής, όπως μου είπαν, δεν ήταν από την αρχή σαν χαρακτήρας, προστέθηκε αργότερα σαν μια κωμική βαλβίδα, σαν ένας τρόπος εκτόνωσης της πίεσης που υπάρχει από τα γεγονότα. Ήταν ένα στοίχημα για μένα, γιατί είναι ένας ρόλος που είναι κωμικός χωρίς να έχει κωμικές ατάκες. Πρέπει να βγάλεις γέλιο, χωρίς να υπάρχει η κωμωδία όπως την ξέρουμε σήμερα. Από την άλλη μεριά, είναι ένας άνθρωπος που κάνει πράγματα, τα οποία είναι κατάπτυστα, είναι κουτσομπόλης, ανακατώνεται...».

Αλλά όλοι τον συμπαθούν...

«Άρα, λοιπόν, έπρεπε να φτιάξω έναν χαρακτήρα και να βρω πράγματα που θα έδιναν αυτό το κράμα. Με ικανοποιεί πάρα πολύ αυτή η διαδρομή και αυτή η ευκαιρία που μου έχει δοθεί να παίξω αυτόν το χαρακτήρα».

Τι να περιμένουμε από τον Προκοπή στα επόμενα επεισόδια;

«Να παραμείνει ζωντανός με αυτά που γίνονται στο Διαφάνι!» (γέλια)

Θα τον δούμε κάποια στιγμή να νοικοκυρεύεται;

«Πραγματικά, δεν το ξέρω αυτό».

Ίσως με τη Λέτα;

«Μακάρι. Όλοι αυτό περιμένουν, ότι θα την αποκαταστήσω!».

Οι τσακωμοί με τον ξάδελφο θα συνεχιστούν;

«Παρόλο που είμαστε εντελώς αντίθετοι, αγαπιόμαστε πάρα πολύ κι όλο αυτό είναι ένας τρόπος να εκτονώνουμε την πλήξη μας. Είναι αυτά που συμβαίνουν στις οικογένειες. Επειδή υπάρχει οικειότητα λέγονται χοντρά πράγματα χωρίς δεύτερη σκέψη, Είναι μεγάλη τύχη που στο ρόλο του ξαδέλφου είναι ο Αλέξανδρος Καλπακίδης, γιατί έχουμε κοινό χιούμορ και κοινό πάθος για τη δουλειά. Οπότε είναι πολύ εύκολο να δοκιμάσεις πράγματα και νιώθεις μια ασφάλεια κάθε φορά στο γύρισμα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Με δεδομένο ότι υπάρχει αναβρασμός στο Διαφάνι, θα δούμε τον Προκοπή να παίρνει θέση σε κάποια γεγονότα;

«Ο Προκοπής από την πρώτη στιγμή και από ιδεολογία ως άνθρωπος ήταν με τη μεριά του αδυνάτου. Ήταν με τη μεριά της Ελένης, υποστηρικτής και πάντα στο πλευρό της, Οπότε ό,τι και να συμβεί, θα είμαι πάντα με την πλευρά της Ελένης», σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved