Master Chef: Νίκος και Πάνος αποκαλύπτουν τις στρατηγικές τους στο ριάλιτι!
Media

Master Chef: Νίκος και Πάνος αποκαλύπτουν τις στρατηγικές τους στο ριάλιτι!

Master Chef: Ο πέμπτος κύκλος του ριάλιτι μαγειρικής ξεκίνησε δυναμικά και αυτό φαίνεται και στους πίνακες τηλεθέασης της AGB.

O Νίκος Σκορδάλης και ο Πάνος Ράπτης μίλησαν στη «Φωλιά των Κου Κου» κατά την διάρκεια των backstage γυρισμάτων και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί.

Ο Νίκος Σκορδάλης μεταξύ άλλων δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής για το πως διαμορφώθηκαν οι ομάδες: «Αρχικά σκέφτηκα να επιλέξω στρατηγικά άτομα από την άλλη ομάδα που κάνουν παρέα για να τους βγάλω από το παιχνίδι.»

Και συνέχισε, λέγοντας: «Όταν είδα ότι δυσανασχέτησαν και η δική μου ομάδα ότι δεν τους ήθελε, δεν ήθελα να τους χαλάσω το χατίρι και έκανα δυο αλλαγές. Τον Πάνο και την Μαρίνα τους επέλεξα πιο πολύ για να έχουμε κάποιον να ψηφίσουμε, αλλά δεν λειτουργώ έτσι γενικά στη ζωή μου».

Από την άλλη ο Πάνος Ράπτης είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής: «Κάποιοι μπορεί να ήθελαν να με βγάλουν εκτός παιχνιδιού, γιατί είμαι δυνατός μάγειρας. Θα προσπαθήσουμε να ψηφίσουμε στρατηγικά, ώστε να βγουν στην ψηφοφορία όσο το δυνατόν, λιγότεροι δικοί μας.».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved