Χαιρέτα μου τον πλάτανo: Η Φιλιώ γυρίζει σπίτι και βρίσκει ένα γράμμα, που της κόβει την ανάσα
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανo: Η Φιλιώ γυρίζει σπίτι και βρίσκει ένα γράμμα, που της κόβει την ανάσα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανo, η Κατερίνα είναι έξω φρενών μετά την αποκάλυψη ότι τα γράμματα, δεν τα έστελνε ο Παναγής, κι έρχονται σε μεγάλη σύγκρουση.

Ο τρομοκρατημένος Τζώρτζης δεν μπορεί να πείσει κανέναν ότι άκουσε τη Μάρμω να φωνάζει τον Βαγγέλα, αλλά αρχίζει να σκέφτεται ότι έχει επικοινωνία με το υπερπέραν! Ο Παρασκευάς δεν εμφανίζεται στο προγραμματισμένο ραντεβού του με τον Στάθη, προκαλώντας του μεγάλη νευρικότητα.

Η Καλλιόπη κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι της να γίνει πρόεδρος στον σύλλογο και δεν τη σκιάζει Βαρβάρα καμιά, ενώ ο Ηλίας, απ’ την άλλη, ζει τ’ όνειρο, είναι επιτέλους πρόεδρος! Ο Σίμος προσπαθεί να πει στον Κανέλλο ότι ο Θοδωρής είναι ερωτευμένος με τη Χρύσα, ενώ ο Θοδωρής με την Κατερίνα προσπαθούν να καταλάβουν ποιος έγραψε αυτά τα γράμματα, αφού ο παππούς τους δεν είναι πια μαζί τους.

Η Φιλιώ και η Φωτεινή μαθαίνουν ότι η Κατερίνα χώρισε με τον Παναγή, ενώ η Μάρμω λέει στο Βαγγέλα ότι πρέπει να βρει λύση σ’ αυτό το μπέρδεμα, πριν τους ανακαλύψουν. Η Φιλιώ γυρίζει σπίτι και βρίσκει ένα γράμμα, που της κόβει την ανάσα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved