MasterChef 5: Δεν φαντάζεστε τι ρώτησε η 43χρονη διαγωνιζόμενη τον Πάνο Ιωαννίδη
Media

MasterChef 5: Δεν φαντάζεστε τι ρώτησε η 43χρονη διαγωνιζόμενη τον Πάνο Ιωαννίδη

MasterChef 5:  Η πρώτη μέρα του MasterClass είναι γεγονός για τους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής

Αν και μέσα στον διαγωνισμό, για όσους καταφέρουν να το καταλάβουν εγκαίρως, κάθε μέρα είναι ένα μάθημα και μια καινούργια πληροφορία, η μέρα του MasterClass είναι οπωσδήποτε η επίσημη!

Αρκετά από τα μαγειρικά «κόλπα» και μυστικά, δίνονται απλόχερα από τους τρεις chef κριτές στους 22 πλέον επίλεκτους του διαγωνισμού, μετά την αποχώρηση της Χριστίνας Παπαοικονόμου. Με όλες τις απορίες των παικτών να απαντώνται από τους ίδιους τους chef του διαγωνισμού, η τράπεζα γνώσεων τους γίνεται ακόμα πιο πλούσια, ώστε να μπορέσουν να τις ανακαλέσουν, όποτε χρειαστεί, στις δύσκολες μαγειρικές δοκιμασίες του MasterChef 5.

Οι τρεις chef δείχνουν τεχνικές και παρασκευές, που κάποιοι στην πορεία του διαγωνισμού μετάνιωσαν που τις θεώρησαν εύκολες. Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Στο πρώτο MasterClass για τη φετινή σεζόν, ο Πάνος Ιωαννίδης μπήκε πρώτος στην κουζίνα παρουσιάζοντας μια συνταγή για την τέλεια Carbonara.

Οι διαγωνιζόμενοι έθεταν τις ερωτήσεις τους, ενώ κρατούσαν σημειώσεις. Όταν η Μαρία απευθύνθηκε στον Πάνο Ιωαννίδη, τότε εκείνος τα' χασε με την ερώτησή της

«H Carbonara βγαίνει σε άλλα χρώματα;» ήταν η ερώτηση της Μαρίας ενώ όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved