Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η μεγάλη αλλαγή στους τίτλους αρχής
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η μεγάλη αλλαγή στους τίτλους αρχής

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Πολλοί το είδαν αλλά λίγοι κατάλαβαν την μεγάλη αλλαγή στους τίτλους αρχής της σειράς.

Τι λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr;

Από νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (22-02) γνωρίζαμε πως σε αυτό το πρώτο επεισόδιο της σειράς για αυτή την εβδομάδα, θα υπάρξει μια αλλαγή στη έναρξη.

Κι ενώ είδαμε τα πλάνα από το επεισόδιο της περασμένης Πέμπτης, καθώς Παρασκευή δεν προβάλλεται πλέον η σειρά, επιβεβαιώσαμε αυτό που μας μεταφέρθηκε νωρίτερα.

Δεν υπάρχει πλέον το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη ανάμεσα στα ονόματα των πρωταγωνιστών. Ούτε όμως ακόμη και αυτό του Τάσου Χαλκιά, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει από την περασμένη Τετάρτη (17-02) τα γυρίσματα του.


«Λόγω της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς», ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΡΤ στις 8 Φεβρουαρίου.

Τα επεισόδια που ακολούθησαν ήταν ήδη γυρισμένα, ενώ από σήμερα (22-02) δεν θα βλέπουμε τον ηθοποιό.

Όσο για το πότε θα δούμε τον Τάσο Χαλκιά; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες στο επεισόδιο της Τρίτης (23-02) θα τον δούμε για πρώτη φορά.

Ο θείος Μένιος (Τάσος Χαλκιάς) έρχεται στον Πλάτανο, για να αποκαλύψει μυστικά και να ταράξει -ακόμη περισσότερο- τα νερά του φαινομενικά ήσυχου χωριού! Στο μεταξύ, ένα χαστούκι γίνεται η αφορμή να χωρίσει η Κατερίνα με τον Παναγή, ενώ η Μάρμω πανικόβλητη διώχνει άρον άρον τον Τζώρτζη από το σπίτι της, τη στιγμή που εκείνος πιστεύει πως έχει δει τον Βαγγέλα στο παράθυρο... Τι άλλο θα συμβεί στους ήρωές μας; Η απάντηση στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που θα παρακολουθήσετε από Δευτέρα 22 έως και Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021, στις 20:00.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved