Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανo: Η άφιξη του Μένιου στον Πλάτανο θα ταράξει και όλο τον Πλάτανο

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανo, η Κατερίνα είναι πολύ θυμωμένη με τον Παναγή, δεν τον συγχωρεί και ο Παναγής βρίσκει πολύ άδικη τη στάση της.

Η Φιλιώ κρύβει από τον Παναγή το γράμμα που άφησε ο Παρασκευάς, θέλοντας να πιστεύει ότι δεν είναι τίποτε παραπάνω από ακόμα ένα κακόγουστο αστείο του. Όταν, όμως, μείνει μόνη και δει ότι λείπει το διαβατήριό του, της κόβονται τα πόδια.

Η κόντρα της Καλλιόπης και της Βαρβάρας και τα πισώπλατα μαχαιρώματα για την προεδρία του συλλόγου καλά κρατούν, ενώ ο Ηλίας, ως νέος πρόεδρος του χωριού, κάνει μεγάλα σχέδια για τον Πλάτανο. Σχέδια που θα φέρουν τα πάνω κάτω στο ήσυχο χωριουδάκι και κυρίως στις δουλειές της Μάρμως.

Η παλιά παρέα του Πλατάνου κάνει στην άκρη τους Αθηναίους και αποφασίζει να βγει μόνη της, αλλά το χωριό είναι μικρό και οι συναντήσεις αναπόφευκτες. Ο Βαγγέλας δοκιμάζει ένα παρακινδυνευμένο σχέδιο, προκειμένου να διώξει τον Στάθη από το χωριό. Η άφιξη του Μένιου στον Πλάτανο, όχι μόνο θα λύσει όλες τις απορίες της Φιλιώς σχετικά με τη φυγή του αδερφού του, του Παρασκευά, αλλά θα ταράξει και όλο τον Πλάτανο.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved