Survivor: Καβγάς άνευ προηγουμένου ανάμεσα σε Κοψιδά και Σοφία - Χαμός στο Συμβούλιο!
Media

Survivor: Καβγάς άνευ προηγουμένου ανάμεσα σε Κοψιδά και Σοφία - Χαμός στο Συμβούλιο!

Survivor: Το αποψινό Συμβούλιο του ριάλιτι επιβίωσης μύριζε… μπαρούτι. Άλλος ένας καβγάς έλαβε χώρα στο Συμβούλιο του νησιού.

Τα αίματα… άναψαν στην Κόκκινη ομάδα και ειδικά ανάμεσα στην Σοφία Μαργαρίτη και τον Γιώργο Κοψιδά με αφορμή την ψηφοφορία.

Η Κόκκινη ομάδα έχει χωριστεί σε δυο στρατόπεδα. Την επόμενη μέρα μετά την προηγούμενη ψηφοφορία ο ηθοποιός είπε διπρόσωπη την παίκτρια Σοφία, επειδή αλληλοψηφίστηκαν με την Μαριάνθη και δεν ψήφισε την Ανθή Σαλαγκούδη για να δυναμώσει η ομάδα.

Η Ανθή στο αποψινό Συμβούλιο μίλησε για τις στοχοποιήσεις που έχει δεχτεί και η Σοφία θέλησε να την υποστηρίξει, ισχυριζόμενη ότι οι περισσότεροι στην ομάδα είναι κατά της και την στήνουν… συνεχώς στον τοίχο.

Τα λόγια της Σοφίας άκουσε ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος βγήκε εκτός εαυτού και ένας καβγάς άνευ προηγουμένου ξεκίνησε ανάμεσα στους παίκτες.

Λίγο αργότερα τον λόγο πήραν και οι υπόλοιποι παίκτες από την ομάδα και ο κακός χαμός επικράτησε στο αποψινό Συμβούλιο του νησιού, λίγο πριν την ψηφοφορία για τον πρώτο υποψήφιο της εβδομάδας.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved