Άγριες μέλισσες: Λάμπρος και Ελένη παντρεύονται!
Media

Άγριες μέλισσες: Λάμπρος και Ελένη παντρεύονται!

Άγριες μέλισσες: O Βόσκαρης κάνει στην Ελένη πρόταση να συμβιβαστούν έξω-δικαστικά μετά τον θάνατο της Μαρίας Μαδούρου. 

Εκείνη, όμως, αν και στην αρχή το σκέφτεται, αποφασίζει να αρνηθεί και θέλει να φτάσει τη δίκη μέχρι τέλους. Παράλληλα, ο Λάμπρος της εκφράζει τη δική του επιθυμία για το τι θα κάνουν με τη ζωή τους μιας και πιστεύει πως δεν πρέπει να αφήνουν άλλο τον χρόνο να περνάει, θέλει να παντρευτούν άμεσα. Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος προσπαθεί να χαλάσει τα σχέδια του Δούκα, αλλά φτάνει σε αδιέξοδο άλλη μία φορά και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η Ασημίνα προσπαθεί απελπισμένα να βρει μια ισορροπία ανάμεσα σε αυτόν, το παιδί και τη Δρόσω, αλλά και για εκείνη είναι δύσκολο. Από την άλλη, όλο το χωριό ασχολείται με τον ερχομό του Ευτυχή στη ζωή τους.

Η Βιολέτα είναι ξετρελαμένη με τον μικρό και η ιστορία του την συγκινήσει πολύ. Μάλιστα, είναι αποφασισμένη να τον κρατήσουν αλλά η κατάσταση του Μιλτιάδη προβληματίζει τον Λάμπρο και προσπαθεί να τους αποτρέψει. Εν τω μεταξύ, η Δρόσω προτείνει στον Κυριάκο να της γράψει ένα τραγούδι, ενώ ο Κωνσταντής παρά τον χωρισμό τους, συνεχίζει να την υποστηρίζει στη Μυρσίνη, που προσπαθεί να τον φέρει με τα νερά της. Κι ενώ η Πηνελόπη και ο Αλέξης συνεχίζουν να είναι σε τεταμένη κατάσταση λόγω του φιλιού της τον Μελέτη, τις επόμενες μέρες μία αναπάντεχη εξέλιξη τα άλλο όλα. Η Πηνελόπη διαπιστώνει πως είναι έγκυος και συνειδητοποιεί πως η ζωή της πρόκειται να αλλάξει μια για πάντα. Πρέπει να αφήσει στο παρελθόν τον Μελέτη.

Η Σοφούλα, έστω και αργά, αντιλαμβάνεται πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει ο Βόσκαρης και προετοιμάζει τη φυγή της. Κι ενώ θέλει να προλάβει να το σκάσει πριν την πάρει χαμπάρι ο άντρας της, δεν τα καταφέρνει. Από την άλλη, το Διαφάνι για πρώτη φορά στην ιστορία ίου περνάει μια μέρα που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Η ανακωχή απλώνεται απ' άκρη ο' άκρη, ενώ τόσο οι Σταμίραινες όσο και οι Σεβαστοί βιώνουν στο σπιτικό τους μια μεγάλη χαρά. Ο Λάμπρος και η Ελένη παντρεύονται και έχουν στο πλευρό τους όλους όσοι τους αγαπούν και τους στηρίζουν. Αυτή τη στιγμή την περίμεναν πολλά χρόνια και τίποτα δεν δείχνει ικανό να σκάσει αυτή τη μέρα. Και στο σπίτι των Σεβαοτών, όμως, γιορτάζουν με την είδηση της εγκυμοσύνης της Πηνελόπης.

Ωστόσο, η επίσκεψη του Βόσκαρη με τη Σοφούλα στα πεθερικά του τους ανησυχεί πολύ, καθώς η Παγώνα και ο Τόλλιας βλέπουν μια αλλαγή στην κόρη τους. Εν τω μεταξύ, ο Μελέτης δυσκολεύεται να διαχειριστεί την είδηση για το παιδί της Πηνελόπης, ενώ η Δράσω με τον Κωνσταντή αποφασίζουν να συνεχίσουν να βλέπονται κρυφά. Εκείνες τις μέρες φτάνουν στο Διαφάνι και π μαντάμ Κούλα με τον Νώντα, οι οποίοι γνωρίζονται καλύτερα με τους κατοίκους του χωριού. Από την άλλη, ο Μιλτιάδης και η Βιολέτα αποφασίζουν να υιοθετήσουν τελικά τον Ευτυχή, αν και ο Λάμπρος φαίνεται να είναι αντίθετος με αυτή την απόφαση. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Νικηφόρος βυθίζεται στη θλίψη του για όσα του έκανε ο πατέρας του και αποφασίζει να προτείνει στην Ασημίνα κάτι που θα τους αλλάξει για πάντα τη ζωή. Της ζητάει να φύγουν από το Διαφάνι και να μετακομίσουν στο Πάρίσι.

Ο Δούκας νιώθει παρεξηγημένος απ' όλους, ενώ προχωράει τα σχέδια του με τον Θέμελη υπομονετικά. Ο τελευταίος, ωστόσο, καταλαβαίνει πως ο Δούκας έχει μάθει το μυστικό του και αποφασίζει να δράσει άμεσα, καθώς φοβάται πως εκείνος θα θελήσει να τον εκδικηθεί. Ένα νέο πρόβλημα, όμως, ξεσπάει στο σπιτικό των Σεβαστών, όταν ο Σέργιος βρίσκει τα αποκόμματα των εφημερίδων από τη δίκη της Ελένης. Ο μικρός ανά καλύπτει τον λόγο για τον οποίο η θεία του μπήκε στη φυλακή και ταράζεται. Η έκρηξη της Μυρσίνης, μάλιστα, ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά και δείχνει αμετανόητη στη στάση της παρά τις επικρίσεις όλης της οικογένειας.

Η κατάσταση αυτή οδηγεί την Ασημίνα σε απελπισία και σκέφτεται σοβαρά την πρόταση του Νικηφόρου να φύγουν στο Παρίσι. Παράλληλα, η Βιολέτα ανυπομονεί να προχωρήσουν το θέμα της υιοθεσίας του Ευτυχή, αλλά ο Μιλτιάδης νιώθει πως ο γιος του είναι εναντίον του και διστάζει. Εν τω μεταξύ, η Κούλα στέκεται δίπλα στη Δρόσω, που παλεύει ανάμεσα στην αγάπη για τον γιο της και στη σχέση της με τον Κωνσταντή, ενώ ο Νέστορας έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν, καθώς δέχεται την επίσκεψη του Νικολάίδη, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved