MasterChef: Το είδαμε κι αυτό! Έκανε μάθημα στους παίκτες και ζήτησε βοήθεια
Media

MasterChef: Το είδαμε κι αυτό! Έκανε μάθημα στους παίκτες και ζήτησε βοήθεια

MasterChef: Παρά το γεγονός ότι στην ομαδική δοκιμασία και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να λειτουργήσουν ώστε να εξυπηρετήσουν έναν ανώτερο σκοπό, κάποιοι πάλι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τον εγωισμό τους.

Η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει με συντριπτική διαφορά ήταν η μπλε!
Έτσι λοιπόν, οι νικητές είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και βρέθηκαν με τον Γιάννη Αποστολάκη. Με αυτά που είδαμε όμως, μόνο χαλαροί δεν ήταν οι παίκτες αφού ο Γιάννης Αποστολάκης αντί να τους χαλαρώσει τους έβαλε πάλι να μαγειρέψουν.

Ο σεφ λοιπόν μπήκε στην κουζίνα και ξεκίνησε τη διαδικασία για να φτιάξει πίτσες μαζί με τους παίκτες!

Όσο έπλαθε το ζυμάρι με τα χέρια του τούς αποκάλυψε πως τα ζυμάρια τα είχε φτιάξει από την προηγούμενη ημέρα!

Ένας από τους διαγωνιζόμενους, ανέφερε on camera να φωνάξουν τον καλεσμένο κ. Μιράν για να τους βοηθήσει και ο Γιάννης Αποστολάκης απάντησε αμέσως καταφατικά, αφού όπως φαίνεται χρειαζόταν όντως ενισχύσεις.

Όταν ο κ. Μιράν βρέθηκε στην κουζίνα, ο Γιάννης Αποστολάκης παρέδωσε αμέσως τη σκυτάλη λέγοντάς του να αναλάβει εκείνος.

Μάλιστα, δεν έμεινε εκεί, του ζήτησε να διορθώσει και την πίτσα που ήδη έφτιαχνε. Ναι το είδαμε κι αυτό! Αντί να την κάνει τετράγωνη, την είχε κάνει στρογγυλή. Κατ' άλλα παραδίδει μαθήματα στους διαγωνιζόμενους.

Άξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως από τη στιγμή που ο κ. Μιράν εισήλθε στην κουζίνα, οι παίκτες σταμάτησαν να κάνουν οποιαδήποτε ερώτηση στον Γιάννη Αποστολάκη, αφού μάλλον αντιλήφθηκαν πως δεν είχε ιδιαίτερες γνώσεις επί του θέματος και «βομβάρισαν» με ερωτήσεις τον πρώτο!


Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved