Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Μένιος αποκαλύπτει στη Φιλιώ το μεγάλο μυστικό του Πλατάνου
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Μένιος αποκαλύπτει στη Φιλιώ το μεγάλο μυστικό του Πλατάνου

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανο, η Φωτεινή αναλαμβάνει τον ρόλο της καλής πεθεράς και συμβουλεύει τον Παναγή πώς θα προσεγγίσει σωστά την Κατερίνα.

Η κουβέντα, όμως, αυτή πρέπει να μείνει κρυφή από την Κατερίνα. Η Μάρμω και ο Βαγγέλας ως «πνεύμα», αναγκάζουν τον Τζώρτζη να κάνει ό,τι μπορεί για να διώξει τον Στάθη από τον Πλάτανο, με αποτέλεσμα ο Στάθης να βρει τον μπελά του. Ο Μένιος αποκαλύπτει στη Φιλιώ το μεγάλο μυστικό του Πλατάνου: πώς έγινε εκατομμυριούχος ο Βαγγέλας!

Την ίδια ώρα, η σχέση του Μένιου με τον Στάθη πάει από το κακό στο χειρότερο. Η Μυρτώ σχεδιάζει να αποπλανήσει τον Μένιο για να του αποσπάει πιο εύκολα πληροφορίες, αλλά το σχέδιό της κοντράρει στη ζήλια του Ηλία. Το ταξίδι του παπά στην Αθήνα έχει απρόσμενο αποτέλεσμα, καθώς η παπαδιά τον απειλεί με ένα βίντεο, προκειμένου να μη ζητήσει διαζύγιο.

Μια νυχτερινή επίσκεψη της Μυρτώς στο σπίτι της Φιλιώς και μια σκηνοθετημένη λιποθυμία θα της δώσουν την ευκαιρία να πιάσει το κινητό του Μένιου στα χέρια της και ν’ ανακαλύψει μια πολύ σημαντική πληροφορία!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved