Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το «βασιλικό» εκκλησάκι που έγινε ο γάμος Λενιώς – Λάμπρου
Media

Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το «βασιλικό» εκκλησάκι που έγινε ο γάμος Λενιώς – Λάμπρου

Άγριες Μέλισσες: Η στιγμή που όλοι περίμεναν έφτασε!

Η Λενιώ και ο Λάμπρος μετά από χρόνια γίνονται ένα και ο γάμος τους θα είναι ό, τι πιο όμορφο έχουμε παρακολουθήσει στη σειρά. Το Διαφάνι, για πρώτη φορά στην ιστορία του, περνάει μια μέρα που δε θα μοιάζει με καμία άλλη.

Η ανακωχή απλώνεται απ’ άκρη σ’ άκρη, ενώ οι Σταμίραινες και οι Σεβαστοί ζουν, ο καθένας στο σπιτικό του, μια μεγάλη χαρά. Τίποτα δε δείχνει ικανό να σκιάσει αυτήν τη μέρα. Ή μήπως όχι;

Την απάντηση θα δούμε απόψε το βράδυ σε ένα νέο συγκλονιστικό επεισόδιο.

Το εκκλησάκι οπού τελέστηκε το μυστήριο για τις ανάγκες της σειράς βρίσκεται σε ένα μαγικό σημείο στην καρδιά της Αττικής.

Ένας μικρός «θησαυρός» που περιστοιχίζεται από αιωνόβια πεύκα και κυπαρίσσια κρύβεται στο βορειοδυτικό λόφο του πάρκου Τρίτση.

Πρόκειται για τον ναό του Απoστόλου Παύλου που χτίστηκε περίπου το 1960, εκεί περίπου που χρονολογείται και η σειρά. Το όνομά του το οφείλει στον τότε βασιλιά Παύλο αφού το σημερινό πάρκο ήταν πρώην βασιλικό κτήμα που ανήκε στο κτήμα Τατοϊου.

Έχει ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και αισθητική αξία. Η ομάδα Up Stories έχει τραβήξει πλάνα από το σημείο που κόβουν την ανάσα.

Δες το στο βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved