YFSF All Star: Βασίλης Καρράς ο Κρατερός Κατσούλης με guest την Κωνσταντίνα
Media

YFSF All Star: Βασίλης Καρράς ο Κρατερός Κατσούλης με guest την Κωνσταντίνα

Ένα θρυλικό ντουέτο αναβίωσε απόψε στη σκηνή του YFSF, από τον Κρατερό Κατσούλη με guest έκπληξη. 

Μιλάμε φυσικά για την τεράστια επιτυχία του Βασίλη Καρρά και της Κωνσταντίνας "Το δηλητήριο" που πλέον θεωρείται "κλασικό". Και είναι ο Βασίλης Καρράς η δεύτερη μίμηση που ανατέθηκε στον Κρατερό Κατσούλη για αυτήν την εβδομάδα στο YFSF All Star, μετά από αυτήν του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην πρεμιέρα του show την περασμένη Κυριακή.

Καθόλου εύκολη υπόθεση δηλαδή, αλλά ο Κρατερός είναι σίγουρα για τα δύσκολα. Πόσο μάλλον όταν έχει στο πλευρό του και την αυθεντική ερμηνεύτρια του τραγουδιού την Κωνσταντίνα που με χαρά δέχτηκε την πρόταση της παραγωγής να εμφανιστεί ως guest σε αυτήν τη μίμηση.

Και ήταν στο πλευρό του Κρατερού Κατσούλη και καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του και στις πρόβες βοηθώντας τον πολύ να καταφέρει να πλησιάσει τον μεγάλο και one and only Βασίλη Καρρά.

Σίγουρα έβαλε τα δυνατά του και δεν τα πήγε άσχημα, τον πλησίασε αρκετά αλλά οφείλουμε να πούμε πως είχε δύσκολο έργο. Δείτε την εμφάνισή του στο σημερινό YFSF σε αυτό το μοναδικό ντουέτο με guest την Κωνσταντίνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved