Αντετοκούνμπο: Στην Αθήνα τα συνεργεία για τα γυρίσματα της ταινίας «Greek Freak»
Media

Αντετοκούνμπο: Στην Αθήνα τα συνεργεία για τα γυρίσματα της ταινίας «Greek Freak»

Εδώ και μερικές ημέρες το κινηματογραφικό συνεργείο της Disney+ βρίσκεται στην Αθήνα για τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης βιογραφικής ταινίας «GREEK FREAK», που παρουσιάζει το φαινόμενο της διεθνούς καλαθοσφαίρισής Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες της στήλης, ξένοι επαγγελματίες από τον χώρο της αμερικανικής οπτικοακουστικής παραγωγής έχουν εγκατασταθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της ελληνικής πρωτεύουσας για τη διευκόλυνση των προετοιμασιών των γυρισμάτων, που, όπως είναι ήδη γνωστό, ένα μεγάλο μέρος τους θα γίνει στους γειτονιές της Αθήνας όπου μεγάλωσε και έζησε ο «GREEK FREAK», όπως είναι το προσωνύμιο του.

Αρχικός στόχος είναι να αποδοθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα χρόνια της εφηβείας του Αντετοκούνμπο και η αλματώδης πορεία του από τα γήπεδα του Ζωγράφου, όπου σε νεαρή ηλικία ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον Φιλαθλητικό, μέχρι την «απόβαση» του στο ΝΒΑ. Έμφαση αναμένεται να δοθεί τόσο στην οικογένεια του Αντετοκούνμπο από τη Νιγηρία όσο και στα Σεπόλια, την περιοχή όπου μεγάλωσε κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες, προσπαθώντας μάλιστα ο ίδιος να αποκτήσει ένα εισόδημα πουλώντας αξεσουάρ στις υπαίθριες αγορές της Αθήνας. Γι' αυτό οι ξένοι τεχνικοί βρίσκονται σε απόλυτη συνεργασία με τους Έλληνες επαγγελματίες της Οίδηθγ στην Ελλάδα και από κοινού μελετούν καθημερινά τις λεπτομέρειες των ρεπεράζ και την αξιοποίηση των κομπάρσων.

Ο ίδιος ο Αντετοκούνμπο είναι ενθουσιασμένος με την ταινία «GREEK FREAK», όπως άλλωστε είχε φανεί και το φθινόπωρο που πέρασε, όταν μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media έγραφε: «Η Disney θα κάνει ταινία βασισμένη στην ιστορία της οικογένειας μου και ψάχνουν ηθοποιούς που θα υποδυθούν εμένα και τον αδερφό μου, Θανάση, σε παιδική ηλικία. Δεν χρειάζεται εμπειρία. Βοηθάει αν μοιάζεις με τα όμορφα αγόρια των φωτογραφιών παρακάτω και αν είχατε εμπειρία από μπάσκετ. Διαδώστε το». Μάλιστα, η ταινία «GREEK FREAK», εκτός από το να αναδείξει το μοναδικό ταλέντο του Αντετοκούνμπο, θα παίξει και άλλον έναν μεγάλο ρόλο: θα λειτουργήσει ως πόλος έλξης για να έρθουν και άλλες εταιρείες παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών στην ελληνική πρωτεύουσα και στη χώρα ευρύτερα, διαφημίζοντας το μοναδικό ελληνικό τοπίο ως ιδανικό σκηνικό νια κινηματογράφηση-. Αυτό μελετά προς αξιοποίηση και ο ΕΟΤ στο πλαίσιο των νέων στρατηγικών πλάνων του για την ανάδειξη της Ελλάδας.

Ο δημοφιλής αθλητής του μπάσκετ έχει βοηθήσει πολλές φορές στην προβολή διαφόρων δραστηριοτήτων στο ελληνικό έδαφος. Μην ξεχνάμε ότι πριν από λίγους μήνες και η Protergia, τομέας ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου της Mytilineos, είχε ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με το μότο «Κάνε το αδύνατο να συμβεί».

Το μπάτζετ του φιλμ «GREEK FREAK», από την πρώτη κιόλας ημέρα που έπεσε στο τραπέζι ως ιδέα και ενθουσίασε τους παραγωγούς, θα ξεπεράσει τα 10 εκατ. ευρώ, ενώ η ταινία αναμένεται να έχει πολύ μεγάλη απήχηση εντός και εκτός συνόρων, σύμφωνα με το Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved