Ιωάννα Παππά: «Θεωρώ πως η Ζέτα έκανε αυτό που έπρεπε»
Media

Ιωάννα Παππά: «Θεωρώ πως η Ζέτα έκανε αυτό που έπρεπε»

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έχουμε τη χαρά να την απολαμβάνουμε μέσα από τη νέα σειρά του Mega «Έξαψη».

Η Ιωάννα Παππά, μιλώντας για το ρόλο που έχει παίξει στη ζωή της η τηλεόραση αναφέρθηκε και στην απόφαση της Ζέτας Δούκα να μιλήσει δημόσια για τη βία που βίωσε ενώ αποκάλυψε αν της έχει συμβεί κάτι ανάλογο.


«Η τηλεόραση προέκυψε τα τελευταία χρόνια ως επιθυμία. Απείχα αρκετό καιρό και ακριβώς επειδή έχω κινηθεί πάρα πολύ θεατρικά, είχα αυτή την ανάγκη να επιστρέψω με μια τηλεοπτική δουλειά. Έτυχε η συγκυρία φέτος. Έτυχε σε μια στιγμή που η αλήθεια είναι ότι μου κάνει πολύ καλό που είμαι δραστήρια επαγγελματικά. Και για οικονομικούς λόγους φυσικά, γιατί η στήριξη είναι πολύ μικρή αυτήν τη στιγμή για όλους μας, και για ψυχολογικούς λόγους. Είμαστε μια πάρα πολύ ωραία παρέα. Δυστυχώς, δεν παίζουμε όλοι μαζί. Δεν συναντιόμαστε, αν και θα το θέλαμε να είμαστε μια μεγάλη παρέα και να έχουμε και σκηνές μαζί, αλλά χαιρόμαστε που δουλεύουμε μαζί».


Με αφορμή την καταγγελία της Ζέτας Δούκα ότι υπέστη στο παρελθόν λεκτική και σωματική βία από τον Γιώργο Κιμούλη, έχεις βιώσει κι εσύ ανάλογη εμπειρία ή έχεις υπόψη σου αντίστοιχα περιστατικά;

«Δεν έχω υποστεί κάτι ανάλογο, να ξεπεραστεί δηλαδή όριο λεκτικό ή να υποστώ σωματική βία. Φυσικά υπάρχει τάση σε ορισμένες περιπτώσεις για κατάχρηση εξουσίας και γνωρίζω περιστατικά, για τα οποία όμως δεν μπορώ να μιλήσω, εφόσον δεν ήμουν παρούσα. Θεωρώ πως η Ζέτα έκανε αυτό που έπρεπε και θεωρώ ότι είναι μια καλή αφορμή για να αρχίσουμε όλοι να αντιμετωπίζουμε και τον εαυτό μας και τους άλλους με σεβασμό και επαγγελματισμό», λέει η ηθοποιός στο Downtown.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved