Αποκλειστικό: Battle of the couples: Δείτε τι αλλάζει στο reality ζευγαριών
Media

Αποκλειστικό: Battle of the couples: Δείτε τι αλλάζει στο reality ζευγαριών

Battle of the couples: To νέο ριάλιτι ζευγαριών στη δεύτερη κιόλας εβδομάδα προβολής της δέχεται αλλαγές! Τι θα αλλάξει από την επόμενη εβδομάδα;

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες, οι "χαμηλές πτήσεις" του νέου αυτού πρότζεκτ με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Βασιλάκο, πρόκειται να αλλάξει ώρες και ημέρες μετάδοσης.

Αντί για Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη στις 23:00 και Παρασκευή στις 22:00 που προβαλλόταν θα έχει μόνο δύο ημέρες προβολής.

Συγκεκριμένα θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 23,00 και κάθε Παρασκευή στις 21,00 μόνο που το επεισόδιο της Παρασκευής δεν θα είναι δίωρο όπως γνωρίζαμε μέχρι τώρα αλλά θα διαρκεί σχεδόν τρεις ώρες.

Η απόφαση αυτή των ιθυνόντων του καναλιού προφανώς έχει να κάνει με τον μεγάλο ανταγωνισμό που επικρατούσε τις υπόλοιπες μέρες και ώρες προβολής του Battle.

Τρίτη και Τετάρτη είχε απέναντί του MasterChef και Survivor ενώ τώρα θα έχει να αντιμετωπίσει μόνο την Παρασκευή το ριάλιτι μαγειρικής και το τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ, το House of Fame.

Με αυτή την κίνηση... ματ, οι άνθρωποι που εργάζονται για το συγκεκριμένο project, ευελπιστούν πως θα ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης ώστε να λάβει το Battle of the Couples το μερίδιο της πίτας που του αντιστοιχεί στο τηλεοπτικό κοινό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved