MasterChef: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και η κίνηση της Μαρίνας που έφερε την ανατροπή!
Media

MasterChef: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και η κίνηση της Μαρίνας που έφερε την ανατροπή!

MasterChef 5: Mεγάλη ανατροπή λίγο πριν τη διαδικασία της αποχώρησης!

Το πρωινό ξύπνημα βρήκε κάποιους με δάκρυα στα μάτια, άλλους να έχουν καταλάβει τα λάθη τους και να έχουν αποδεχθεί την κατάσταση, στην οποία έχουν βρεθεί και άλλους με ένα παράπονο και μεγάλο θυμό, για το γεγονός πως είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για αποχώρηση.

Μια σκέψη όμως κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, στάθηκε αρκετή ώστε για να γεννήσει την αμφιβολία ακόμα και στους ίδιους τους κριτές, για τα κίνητρα με τα οποία ψηφίζουν μερικά μέλη της ηττημένης ομάδας.

Το «κρυφτό» με δήθεν ευγενικές πράξεις, έχει τελειώσει, όπως κάποιοι φωνάζουν. Η ιστορία του διαγωνισμού έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως εκείνος που περνά μέσα από τη δοκιμασία αποχώρησης βγαίνει πάντα πιο δυνατός!

Οι παίκτες που ψηφίστηκαν ως υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Στέφανος, τον οποίο «έδωσε» απευθείας η αρχηγός της ομάδας με το πλεονέκτημα που κέρδισε ενώ μαζί του ψηφίστηκαν ο Παναγιώτης και η Μαρία.

Την ανατροπή όμως έκανε η Μαρίνα, η οποία χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας της.

Η Μαρίνα έσωσε την Μαρία κι έτσι μαζί με τον Στέφανο θα δώσουν τη μάχη της παραμονής μέσα στο σπίτι ο Παναγιώτης και η Βίλλυ!

https://www.instagram.com/p/CMFzX-0KZyE
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved