MasterChef 5: Η έντονη αντίδραση των παικτών για την επιστροφή του Κωστή! Ατάκες-φωτιά!
Media

MasterChef 5: Η έντονη αντίδραση των παικτών για την επιστροφή του Κωστή! Ατάκες-φωτιά!

MasterChef 5: Οι παίκτες δεν χάρηκαν καθόλου όταν είδαν τον Κώστα να επιστρέφει και πάλι στο ριάλιτι μαγειρικής. 

Η οικειοθελής αποχώρηση του Πάνου Ράπτη από το παιχνίδι την προηγούμενη εβδομάδα, άλλαξε τα μέχρι τότε δεδομένα και έτσι, έπρεπε να επιστρέψει ο τελευταίος παίκτης που είχε αποχωρήσει από αυτό. Και εφόσον αυτός ήταν ο Κωστής, ο Κρητικός γύρισε αλλά από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο ήταν ανεπιθύμητος από τα περισσότερα από τα παιδιά.

Και αυτό γιατί κατά την αποχώρησή του, ο Κωστής είπε πως από καθαρή... τύχη κέρδισαν οι αντίπαλοί του σε δοκιμασία αποχώρησης, ανάμεσά τους ο Διονύσης.

Ο Ιωάννης επίσης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την επιστροφή του Κωστή ενώ τόσο η Μαρίνα όσο και η Ηρώ αλλά και η Λία, δεν έκρυψαν πως γνωρίζουν πολλά για διπλή συμπεριφορά του Κωστή ως προς τις ίδιες, μπροστά και πίσω από την πλάτη τους.

Ο Κωστής από την πλευρά του έδειξε να αδιαφορεί για τη συμπεριφορά των συμπαικτών του, είπε πως θα βάλει για ακόμα μία φορά τα δυνατά του και άφησε τα πάντα να πάρουν τον δρόμο τους. Τόνισε όμως ότι επέστρεψε για να κυνηγήσει το όνειρό του και πως όποιος προσπαθήσει να του "σπάσει" την ψυχολογία του, θα "σπάσει" πρώτα εκείνος τον δικό τους τσαμπουκά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σωτήρης Κοντιζάς ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό πως ο λόγος που καθυστέρησε να μπει στο παιχνίδι ο Κωστής ήταν το γεγονός ότι έπρεπε να τηρηθεί μία εβδομάδα καραντίνας ώστε να είναι σίγουρη η παραγωγή ότι οι υπόλοιποι παίκτες είναι ασφαλείς από τον κορονοϊό.

Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις των παικτών:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved