MasterChef 5: Ο νικητής της δοκιμασίας και η ανακοίνωση έκπληξη από τον Κοντιζά!
Media

MasterChef 5: Ο νικητής της δοκιμασίας και η ανακοίνωση έκπληξη από τον Κοντιζά!

MasterChef 5: Η δοκιμασία του Mystery Box είχε για νικητή, όπως πάντα, μόνο έναν παίκτη ο οποίος και θα είχε πλεονεκτήματα για να μοιράσει εις βάρος ή για να βοηθήσει συμπαίκτες του. 

Ο μεγάλος νικητής λοιπόν της δοκιμασίας του Mystery Box που ήθελε τους παίκτες να μαγειρέψουν και να παραδώσουν πιάτο με υλικά που έτρωγαν οι Αρχαίοι Έλληνες τον 5ο π. Χ. αιώνα ήταν ο Διονύσης.

Ο νεαρός μάγειρας, έδειξε να χαίρεται πολύ που είχε καταφέρει να νικήσει τα άλλα δύο καλύτερα πιάτα, αυτά του Αντώνη και της Μαρίνας και όταν άκουσε από τους κριτές τα πλεονεκτήματα που είχε, αποφάσισε να... εκδικηθεί εκείνους τους συμπαίκτες του που είτε πιστεύει πως τον έχουν προσβάλλει είτε τους έχει βάλει στο... μάτι λόγω του ανταγωνισμού που νιώθουν ως προς το πρόσωπό του σε ό,τι αφορά τις μαγειρικές του ικανότητες.

Ο Διονύσης λοιπόν είχε τη δυνατότητα να μοιράσει στους συμπαίκτες του κάποια "εύκολα" υλικά όμως είχε και το πλεονέκτημα να δώσει σε τρεις συμπαίκτες του το μειονέκτημα να μαγειρέψουν μόνο για 30 λεπτά και όχι για 45 που είχαν οι υπόλοιποι. Έβαλε δύσκολα λοιπόν στη Μαρίνα για την οποία σχολίασε ότι δεν θέλει να τον μειώνει για τις μαγειρικές του δυνατότητες και στον Κώστα που μόλις έχει επιστρέψει στο παιχνίδι μετά την πρόσφατη αποχώρησή του για τον οποίο δεν μπορεί να ξεχάσει ότι φεύγοντας είχε πει πως από τύχη και μόνο είχε χάσει στη δοκιμασία.

Στην όλη αυτή στιγμή υπήρξε και κάτι ευχάριστο και όχι μόνο... τοξικότητα αφού ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε στους παίκτες πως εκτός από τη διεκδίκηση της κάρτας ασυλίας, ο νικητής θα κερδίσει και μία σούπερ κουζινομηχανή με όλα τα εξαρτήματά της.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved