Έξαλλος ο Μουτσινάς:«Όποιος δεν μπορεί να δει την εκπομπή ας μη τη δει και αρχίσει και βρίζει μετά»
Media

Έξαλλος ο Μουτσινάς:«Όποιος δεν μπορεί να δει την εκπομπή ας μη τη δει και αρχίσει και βρίζει μετά»

Καλό μεσημεράκι: Διαφορετική ήταν η έναρξη του Νίκου Μουτσινά το μεσημέρι της Τετάρτης (10-03).

Ο παρουσιαστής ζήτησε από εκείνους που παρακολουθούν και σχολιάζουν αρνητικά το ύφος της εκπομπής που δεν συνάδει με τις εξελίξεις σε θέματα επικαιρότητας, να μη τη βλέπουν και μετά βρίζουν.

Τόνισε μάλιστα πως έχουν άποψη αλλά η εκπομπή έχει συγκεκριμένο concept.

«Θα ήθελα να πω ότι η εκπομπή αυτή είναι μια πολύ συγκεκριμένη εκπομπή. Η εκπομπή έχει στηθεί για να υπάρχει γενικότερα, δεν μπορεί να παρακολουθήσει δυστυχώς τα γεγονότα. Φαίνεται λες και έχουμε πάρει όλοι ναρκωτικά, δεν συμβαίνει ακριβώς αυτό, δεν συμβαίνει βασικά καθόλου αυτό. Είμαστε εδώ, είναι αυτή η εργασία μας, την κάνουμε όση αγάπη και χαρά μπορούμε. Δεν είμαστε κάτι ρομπότ που μετά φεύγουμε και κοπανάμε το κεφάλι μας στον τοίχο. Σκεφτόμαστε, έχουμε άποψη και όπου μπορούμε τη λέμε», είπε και συνέχισε:

«Θα παρακαλέσω λοιπόν, όπως δεν μπορεί να βλέπει την εκπομπή αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή, να μην τη δει και αρχίζει και βρίζει μετά. Ας μην τη δει καθόλου και όποιος θέλει να περάσει καλά και να διασκεδάσει, είμαστε εδώ γι’ αυτόν.

Καταλαβαίνω όλη την ένταση των ημερών και όλο αυτό που συμβαίνει. Οπότε μπορώ να καταλάβω το “άσε μας κι εσύ ρε φαλακρέ μεσημεριάτικα”. Μην τη δείτε, δεν είναι υποχρεωτικό. Όποιος όμως θέλει κάπως να ξεχαστεί και να διασκεδάσει έστω και για ένα δίωρο, είμαστε εδώ μόνο γι’ αυτόν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved