YFSF All Star: Ο Ελευθερίου έγινε ο Αργυρός και έμαθε ζεϊμπέκικο
Media

YFSF All Star: Ο Ελευθερίου έγινε ο Αργυρός και έμαθε ζεϊμπέκικο

Έναν από τους ωραιότερους άντρες της ελληνικής showbiz κλήθηκε να ενσαρκώσει σήμερα στο YFSF, ο Λευτέρης Ελευθερίου

Πώς να μην είναι στα καλύτερά του και σε μεγάλα κέφια; Πόσο μάλλον μετά και την θριαμβευτική του εμφάνιση της περασμένη εβδομάδα στο YFSF All Star ως Θανάσης Βέγγος.

Μην ξεχνάμε πως τερμάτισε πρώτος στην ψηφοφορία των κριτών και των παικτών του αγαπημένου show μεταμφιέσεων και τελικά έχασε την νίκη από τις ψήφους του κοινού που πριμοδότησε με μεγαλύτερη βαθμολογία την Κατερίνα Στικούδη.

Μετά από αυτήν την φορτισμένη για εκείνον μίμηση, σήμερα στο YFSF, κλήθηκε να μεταμορφωθεί στον Κωνσταντίνο Αργυρό, φέρνοντας για πρώτη φορά στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar το καινούργιο του τραγούδι "Αθήνα μου".

Και μπορεί να δυσκολεύτηκε λίγο με το απαραίτητο για την ενσάρκωση του εν λόγω τραγουδιστή ζεϊμπέκικο. Και όχι μόνο ο ίδιος όπως είπε δεν "το 'χε" και ιδιαίτερα αλλά το συγκεκριμένο ζεϊμπέκικο του Αργυρού έχει και...ειδικές δυσκολίες να αντιγραφεί. Αλλά ο Λευτέρης Ελευθερίου και το πάλεψε και το χάρηκε ιδιαίτερα. Χώρια του ότι η συγκεκριμένη μεταμφίεση δεν χρειάστηκε και την ολοκληρωτική του αλλαγή εμφανισιακά.

Μετά την πρώτη πλάκα για το σκηνικό της ταβέρνας που έκανε ο Ελευθερίου στην παρουσιάστρια του YFSF, Μαρία Μπεκατώρου, εκείνη τον πείραξε λίγο λέγοντας: "Το είπες κάπως σέξι....".

"Ήταν τόσο σ-έξι που ήταν σχεδόν επτά" της απάντησε ο Λευτέρης Ελευθερίου και έσκασαν όλοι στα γέλια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved