MasterChef: Αυτά είναι τα φαβορί του φετινού διαγωνισμού!
Media

MasterChef: Αυτά είναι τα φαβορί του φετινού διαγωνισμού!

MasterChef: Το παιχνίδι έχει πάρει φωτιά και πάνω από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές στην κυριολεξία κρέμονται από τις... κατσαρόλες των παικτών.

Ο ανταγωνισμός μεγάλος και ναι μεν υπάρχουν κάποιοι αρνητικοί παίκτες στο φετινό διαγωνισμό μαγειρικής αλλά και εκείνοι που ταπεινά και με οδηγό την αγάπη τους για τη μαγειρική πορεύονται στην κουζίνα του Master Chef.

Την ώρα που το κοινό «στήνει» λαϊκό δικαστήριο για τον Ιωάννη, τον Διονύση και όσους έχουν εμπλακεί στο "παρεάκι" τους, μια τεράστια μερίδα των χρηστών των μεσών κοινωνικοί δικτύωσης έχει ρίξει την προσοχή του στο μαγειρικό κομμάτι της εκπομπής και κυρίως στους παίκτες που εκπροσωπούν αυτό.

Μαργαρίτα Νικολαΐδη

Οι φίλοι τη φωνάζουν «γλωσσοκοπάνα», αλλά όσο βρίσκεται στην κουζίνα του ριάλιτι έχει αποδείξει το ακριβώς το αντίθετο. Με το βλέμμα συνήθως χαμηλωμένο και με σεβασμό προς τους κριτές και πριν αυτό που κάνει, κινείται σχεδόν αθόρυβα στις δοκιμασίες αλλά το σημαντικότερο είναι πως σχεδόν πόντο το πιάτο της είναι ανάμεσα στα καλύτερα. Μάλιστα ο αυθόρμητος χαρακτήρας της την έχει οδηγήσει στο να υπερτονίσει πόσο αγαπά το φαγητό, αγαπημένο τη5 αντικείμενο αλλά γύρισε πίσω, αφήνοντας σημαντικές προτάσεις καθώς δεν μπορούσε να αποχωριστεί τον ζαχαροπλάστη σύντροφο της. Το κοινό βλέπει στο πρόσωπο της τη φετινή νικήτρια του διαγωνισμού.

Τζιοβάνι Σκαράτζι

Ο Πάνος Ιωαννίδης μάλλον βρήκε τον... δάσκαλο του στο ιταλικό φαγητό καθώς ο παίκτης από το Μπάρι της Ιταλίας είναι μεγαλωμένος μέσα σε εστιατόριο. Εκείνο που διατηρούσαν οι γονείς του και στο οποίο άρχισε να εργάζεται από ία 16 του. Άρα ο δρόμος της μαγειρικής ήταν για εκείνον μονόδρομος. Και αν αναρωτιέστε ποιος καλός άνεμος τον έφερε στη χώρα μας. θα σας πούμε... ο άνεμος του έρωτα! Καλά καταλάβατε, ο γοητευτικός Τζιοβάνι είναι ερωτικοί μετανάστης βρέθηκε πριν δέκα χρόνια στην Ελλάδα καθώς ερωτεύτηκε -και μετέπειτα παντρεύτηκε- μια Ελληνίδα. Το κοινό βλέπει στο πρόσωπο του μια ήρεμη δύναμη που τώρα αρχίζει να ξετυλίγει το ταλέντο του.

Αλέξανδρος Συνοδινός

Το αγόρι με το ιδιαίτερο μουστάκι είναι πολλά περισσότερα από ένα μοντέρνο παιδί της εποχή5 του. Έχει σπουδάσει το αντικείμενο στο εξωτερικό και μάλιστα τα τελευταία εννέα χρόνια της ζωής του τα πέρασε στο Λονδίνο. Μεταξύ των εστιατορίων που εργάστηκε ήταν και αυτό του Γκόρντον Ράμσεϊ. Μάλιστα σε μια δοκιμασία, ο ευγενής πάντα- μάγειρας δημιούργησε ένα πιάτο-σήμα κατατεθέν του γνωστού και ιδιαίτερου Βρετανού σεφ. το οποίο και αναγνώρισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Το κοινό βλέπει στο πρόσωπο του ένα σπουδαίο ταλέντο και έναν ακόμα πιο σπουδαίο άνθρωπο.

Νίκος Σκορδάκης

Εξαρχής δήλωσε πως το 5 είναι ο αγαπημένος του αριθμός, άρα σ πέμπτος κύκλος του ριάλιτι μαγειρικής θα τον αναδείξει νικητή. Ακόμα όμως και αν δεν κατακτήσει τη θέση του πέμπτου MasterChef τη5 χώρας, λέει πως το όνομα του θα το θυμούνται όλοι γιο καιρό! Και όχι άδικα, θα συμπληρώσουμε εμείς αφού τα πιάτα του είναι συνώνυμο της έμπνευσης και της ιδιαίτερης γεύσης, σύμφωνα πάντα με τα λόγια των τριών κριτών του διαγωνισμού. Το κοινό βλέπει στο πρόσωπο του έναν από τους καλύτερους μάγειρες που έχουν περάσει ποτέ οπό τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Πηγή: Tv 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved