Survivor: Περικλής Κονδυλάτος: Αυτός ήταν ο πρώτος άνθρωπος που είδε μετά την αποχώρησή του
Media

Survivor: Περικλής Κονδυλάτος: Αυτός ήταν ο πρώτος άνθρωπος που είδε μετά την αποχώρησή του

Ο Περικλής Κονδυλάτος ίσως να ήταν ο πιο αμφιλεγόμενος παίκτης του Survivor.

Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του, κάνει τον δικό του απολογισμό μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο ενώ μιλάει για τον πιο σημαντικό άνθρωπο στη ζωή του τα τελευταία χρόνια, τον Βασίλη Ζούλια.

Ποιος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που είδες επιστρέφοντας στην Ελλάδα;
«Ο Βασίλης Ζούλιας, στο εξοχικό του πέρασα την επταήμερη καραντίνα μου».

Τι είναι ο Βασίλης για σένα;
«Καταρχάς, ο Βασίλης είναι οικογένεια μου. Είναι ο συνεργάτης μου, είναι ένα άτομο χωρίς το οποίο δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου»

Πόσα χρόνια γνωρίζεστε;
«Γνωριζόμαστε δώδεκα χρόνιο και έκτοτε δεν έχουμε σταματήσει να συνεργαζόμαστε, να συμπορευόμαστε και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Ακόμα και όταν του είπα για την πρόταση του Survivor ήταν πολύ θετικός, αν και είχε τους ενδοιασμούς του όσον αφορά τις συνθήκες διαβίωσης. Ήξερε ότι έχω έναν τρόπο ζωής, με στάνταρ ρυθμούς διατροφής και γυμναστικής. Δεν πίνω, δεν καπνίζω και είμαι απόλυτος σε αυτά. Οπότε αυτό τον προβλημάτισε, στο κατά πόσο θα μπορούσα να βγω από τη ρουτίνα μου».

Μέσα από αφηγήσεις του ο Βασίλης Ζούλιας έχει αποκαλύψει ότι πέρασε από πολλά σκοτάδια μέχρι να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του. Τι μάθημα πήρες εσύ ακούγοντας αυτές τις ιστορίες;
«Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι σε αυτό τον κόσμο βιώνουν σκοτάδια, έρχονται αντιμέτωποι με δαίμονες και καλούνται να αντιμετωπίσουν αυτή τη σκοτεινή πλευρά και να διαλέξουν μεταξύ φωτός ή σκότους. Ο Βασίλης πάλεψε και νίκησε. Όλοι μας έχουμε αυτή τη δυνατότητα, να παλέψουμε και να βγούμε νικητές έναντι σε μια πλευρά του εαυτού μας που λέει ότι δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο Βασίλης αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και η ζωή του είναι μια απόδειξη ότι όλοι μας μπορούμε να νικήσουμε».

Ένιωσες ποτέ να πέφτεις στην παγίδα των καταχρήσεων;
«Όχι, υπήρξα τρομερά πειθαρχημένος στη ζωή μου από πάρα πολύ μικρός. Ίσως σε κάποιες φάσεις της ζωής μου δεν ήμουν προσεκτικός με το φαγητό».


Γνωρίζεις τον νηφάλιο και εξωστρεφή Ζούλια. θα μπορούσατε να κάνετε την ίδια στενή παρέα αν τον γνώριζες σε άλλη χρονική περίοδο της ζωής του, όταν ήταν παραδομένος στα πάθη του;

«Όχι, δεν θα μπορούσα κάποιον που εκτιμώ και αγαπώ να τον βλέπω να αυτοκαταστρέφεται και να κάνω τον θεατή. Έχω πει σε διάφορους ανθρώπους γύρω μου με τάσεις αυτοκαταστροφής πως δεν μπορούν να με έχουν κοντά τους. Αρνούμαι να κάθομαι σιωπηλός θεατής και να συμβάλλω με την ανοχή μου στην καταστροφή τους. Η διαμαρτυρία μου εκφράζεται μέσω της αποχής μου».


Στον χώρο της μόδας ήσουν γνωστός ως σχεδιαστής κοσμημάτων και πριν από τη συμμετοχή σου στο Survivor, τώρα όμως έγινες διάσημος σε όλη την Ελλάδα. Πώς σκοπεύεις να διαχειριστείς αυτή τη φήμη;
«Σκοπεύω να κάνω αυτό που έκανα πάντοτε: Να ασχολούμαι με τη δουλειά μου, να κάνω όσο πιο ωραία κοσμήματα μπορώ, να δίνω χαρά μέσα από αυτά που δημιουργώ, να προσφέρω με τη στάση μου στους γύρω μου και να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία», λέει στο ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved