Ξέσπασε ο Καλφαγιάννης: «Ήμουν για 3 χρόνια μαθητής του Λιγνάδη, αυτή η οντισιόν ήταν το κερασάκι»
Media

Ξέσπασε ο Καλφαγιάννης: «Ήμουν για 3 χρόνια μαθητής του Λιγνάδη, αυτή η οντισιόν ήταν το κερασάκι»

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης είπε αρχικά: «Εγώ είπα πολλά πράγματα σε αυτή τη συνέντευξη. Ήταν μία μιάμιση ώρα, αλλά λόγω οικονομίας χρόνου πολλά πράγματα κόπηκαν. Εγώ κατέθεσα τον συλλογισμό μου ευρύτερα. Ότι δηλαδή εγώ προτιμώ να μιλώ για ανθρώπους που τους αναλογεί τιμή, παρά για ανθρώπους που οι προθέσεις τους ή η στάση τους δεν μπορούν να μου κλέψουν οποιοδήποτε λόγο. Ένα τέτοιο περιστατικό ήταν και με τον Νίκο Κούρκουλο. Το είχα ξαναπεί και πιο παλιά» και αναφέρθηκε στον σπουδαίο και αξέχαστο Νίκο Κούρκουλο!

Και υπογράμμισε: «Ήμουν τρία χρόνια μαθητής του Λιγνάδη, αυτή η οντισιόν ήταν ένα κερασάκι. Βρισκόμουν σε πίεση η αλήθεια είναι. Σίγουρα πολλά παιδιά σε αυτή τη διαδικασία που κυνηγάνε τα όνειρά τους, έχουν βρεθεί σε μια αντίστοιχη θέση, που πρέπει να επιλέξουν αν θα συνεχίσουν με τα δεδομένα που έχουν ή δεν θα τα επιλέξουν. Πιέστηκα στα χρόνια που ήμουν στη σχολή, βλέποντας και βιώνοντας πράγματα που δεν ήθελα να βρίσκονται στο οπτικό μου πεδίο κι έτσι βρέθηκα στον Νίκο Κούρκουλο.»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Είναι σίγουρο ότι υπήρχαν και άλλοι συμφοιτητές μου που σταμάτησαν λόγω αυτού. Υπήρχαν πολλοί πιο ταλαντούχοι ηθοποιοί που συνάντησαν δυσκολίες και σταμάτησαν. Δεν έχει να κάνει σώνει και καλά για μία σεξουαλική παρενόχληση όπως την έχουμε στο μυαλό μας».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Καλύτερα δεν γίνεται!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved