MasterChef: Έξαλλη η Μαρίνα με την Κόκκινη ομάδα: «Σταματήστε να κρύβεστε»
Media

MasterChef: Έξαλλη η Μαρίνα με την Κόκκινη ομάδα: «Σταματήστε να κρύβεστε»

MasterChef: Οι καβγάδες στο ριάλιτι μαγειρικής του Star δεν έχουν τελειωμό.

Η καθιερωμένη διαδικασία για την ανάδειξη των δυο υποψηφίων στο Master Chef ξεκίνησε με την Μαρίνα να αντιδρά με την τακτική της ομάδας της.

Ποιος είδε την παίκτρια και δεν την φοβήθηκε, μόλις είδε να κερδίζουν οι Μπλε.

Η Μαρίνα με έντονο ύφος εξομολογήθηκε ότι κάποιοι κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους, βλέποντας την Κόκκινη ομάδα να χάνει.

Η Μαρίνα είπε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να πω δυο πράγματα. Έχουμε μια καλή ομάδα αλλά κάποιοι προσπαθούν να είναι μόνο εκτελεστικά όργανα. Αυτό δεν θα συνεχιστεί πολύ, θα πρέπει να υποστηρίζουμε τις ιδέες μας και τα πιάτα μας και να είμαστε σίγουροι. Σταματήστε να κρύβεστε αυτοί που το κάνετε, να κάνετε ότι σας λένε για να βγαίνει απλά η ουρίτσα απ έξω. Για να μπορέσει να κερδίσει ξανά η ομάδα».

Η παίκτρια ψήφισε τον Γιάννη Αυλωνίτη και την Λία Μακροστέργιου στην διαδικασία της ψηφοφορίας. Μάλιστα η Λία ήρθε σε ευθεία αντιπαράθεση με τη Μαρίνα καθώς δεν της άρεσε καθόλου που η Μαρίνα είπε πως κάποιοι βγάζουν την ουρίτσα τους απέξω, κάτι που πήρε προσωπικά η Λία.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την έκρηξη της Λίας με τη Μαρίνα αλλά και τις κουβέντες που έγιναν εκείνη την ώρα ανάμεσα στους παίκτες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved