Survivor: «Η Μαριάνθη φοβήθηκε να το παραδεχτεί και είπε ψέματα για την τροφή που βρέθηκε»
Media

Survivor: «Η Μαριάνθη φοβήθηκε να το παραδεχτεί και είπε ψέματα για την τροφή που βρέθηκε»

Survivor: Η στάση της Μαριάνθης Κάσδαγλη έφερε τα πάνω - κάτω στο παιχνίδι. Πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης πέρασε σε αποκαλύψεις

Τις τελευταίες εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο, σχολίασε η Ιωάννα Μαλέσκου με τους συνεργάτες της. Στην εκπομπή της Τρίτης 16/3 η Σοφία Μαργαρίτη ήταν η καλεσμένη του Love it.

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο αλλά και τα όσα παρακολουθήσαμε στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επβίωσης. Η Σοφία αναφέρθηκε και στο περιστατικό με την τροφή με την τροφή που βρέθηκε στη Ζούγκλα και τη στάση της Μαριάνθης.

«Εγώ δεν ξέρω τι γίνεται πλέον στο παιχνίδι, μιας και είμαι έξω πλέον, αλλά μπορώ να υποθέσω. Ίσως κάτι να βρέθηκε από τροφή το οποίο φαντάζομαι θα ήταν κάτι πολύ μικρό. Εγώ θεωρώ ότι φοβήθηκε να το παραδεχτεί και επειδή έχει μείνει και μόνη της, αλλά είναι έτσι η Μαριάνθη μου, είναι τόσο καλό κορίτσι», είπε αρχικά η Σοφία Μαργαρίτη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor 4 παραδέχτηκε πως είχε έρθει αρκετά κοντά με τη Μαριάνθη για την οποία και μίλησε με τα καλύτερά λόγια της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved