Survivor: Ο άγριος καβγάς που δεν είδαμε ποτέ μετά την αποχώρηση του Κοψιδά
Media

Survivor: Ο άγριος καβγάς που δεν είδαμε ποτέ μετά την αποχώρηση του Κοψιδά

Survivor: Μετά την αποχώρηση του Κοψιδά στο τελευταίο συμβούλιο του ριάλιτι και όταν έφυγαν οι παίκτες για να γυρίσουν στην παραλία, έγινε ένας άγριος καυγάς.

Ένας καβγάς στην κόκκινη ομάδα μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά, που δεν είδαμε στις οθόνες μας και ούτε πρόκειται να δούμε!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Ευτυχείτε και της, Έλενας Πολυκάρπου

Tα λόγια του Κοψιδά έβγαλαν τον Τριαντάφυλλο εκτός εαυτού!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Γιώργος πριν αποχωρήσει από το ριάλιτι, είπε: «Χαίρομαι γιατί ο κόσμος με την ψήφο του έδειξε τι θέλει να συνεχίσει να βλέπει. Προφανώς δεν θέλει να βλέπει αυτό που πρεσβεύω εγώ που είναι η υγεία, η αλήθεια, η ευθύτητα, η τιμιότητα, η ακεραιότητα. Προτιμά να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκες, τσακωμούς, ανταλλαγή κακίας, αρνητικής ενέργειας και όλα αυτά».

Αυτά τα λόγια του Κοψιδά, φούντωσαν τον Τριαντάφυλλο, που κατά την επιστροφή τους στην παραλία, είπε μία ατάκα που εξόργισε τον Κόρομι και τον Ασημακόπουλο!

Όπως ανέφερε η Έλενα Πολυκάρπου: «Πριν μπουν στο πούλμαν ο Τριαντάφυλλος είπε μια ατάκα που εξόργισε τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Γιώργο Κόρομι και του επιτέθηκαν λεκτικά. Ο Τριαντάφυλλος είπε ότι ενοχλήθηκε από την ατάκα του και έγινε έντονη λογομαχία. Στη συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος συνέχισε τον καβγά με τον Ηλία Μπόγδανο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved