Survivor: Η παραγωγή διαψεύδει τους μισθούς των παικτών – Αυτή είναι η υψηλότερη αμοιβή!
Media

Survivor: Η παραγωγή διαψεύδει τους μισθούς των παικτών – Αυτή είναι η υψηλότερη αμοιβή!

Survivor: Η Acun Media διαψεύδει τα ποσά που ακούστηκαν για τους Διάσημους!

Και μπορεί οι συνθήκες επιβίωσης να είναι δύσκολες όμως το κίνητρο είναι ισχυρό, αφού οι απολαβές τους είναι μεγάλες!
Όπως είχε γραφτεί, ο Γιώργος Κοψιδάς έπαιρνε 3.500 ευρώ τη βδομάδα. Η Άννα Μαρία Βέλλη 4.000 ευρώ τη βδομάδα.
Ο Πάνος Καλλίδης και η Ελευθερία Ελευθερίου έκλεισαν με 4.500 ευρώ τη βδομάδα και περίπου τα ίδια χρήματα παίρνει και ο Αλέξης Παππάς.

Ο Τριαντάφυλλος αμείβεται με έξι χιλιάδες την εβδομάδα! Η Ανθή Σαλαγκούδη μπήκε την δεύτερη εβδομάδα μέσα στο παιχνίδι και ακούστηκε ότι η αμοιβή της ήταν υψηλή!

Οι πρώην μαχητές έκλεισαν με 500 ευρώ και κάποιοι με χίλια ευρώ την εβδομάδα!

Τελικά η παραγωγή διαψεύδει αυτά τα ποσά που ακούστηκαν και γράφτηκαν το περασμένο διάστημα σύμφωνα με την εκπομπή, Ευτυχείτε!
Ο Χάρης Λεμπιδάκης μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου τόνισε ότι τελικά η υψηλότερη αμοιβή είναι 5.000 ευρώ τη βδομάδα σε δύο ή τρεις παίκτες και οι άλλοι παίκτες παίρνουν πολύ πιο κάτω!

Συγκεκριμένα ανέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης: "Από την εταιρεία παραγωγής πραγματικά είναι έξαλλοι που έχουν διαρρεύσει αυτές οι πληροφορίες... το άτομο που μίλησα και είναι γένος θηλυκού, μου είπε "λένε ότι θέλουν, δεν υπάρχουν αυτά τα ποσά, μπορώ να σου πω υπεύθυνα ότι μόνο δυο τρεις παίκτες έχουν καλή αμοιβή που πράγματι υπάρχει απόκλιση με τους υπόλοιπους παίκτες". Το ταβάνι σε παίκτη είναι 5.000 ευρώ".

Δείτε το σχετικό βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved