Άγριες Μέλισσες: Οι εφιαλτικές στιγμές του Βόσκαρη στο κελί
Media

Άγριες Μέλισσες: Οι εφιαλτικές στιγμές του Βόσκαρη στο κελί

Άγριες Μέλισσες: Η στιγμή που όλοι περιμένουν στο Διαψάνι φτάνει. Ο αγώνας της Ελένης δικαιώνεται και ο Βόσκαρης καταδικάζεται για τις πράξεις του και οδηγείται στη φυλακή. 

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην πετυχημένη σειρά του ANT1. Τα μάτια όλων είναι στραμμένα στη δίκη του Βόσκαρη και στις καταθέσεις των μαρτύρων που εμφανίζονται στο δικαστήριο. Όσο οι μέρες περνούν, η αγωνία όλων κορυφώνεται μιας και πλησιάζει η στιγμή για να ανέβουν στο εδώλιο ο Βόσκαρης και η Ελένη.

Ωστόσο, όλοι ξαφνιάζονται όταν διαπιστώνουν πως η Σοφούλα εξαφανίζεται και δεν δίνει το «παρών» στο δικαστήριο. Τις επόμενες μέρες, θα δούμε τη συγκλονιστική κατάθεση της Ελένης, η οποία περιγράφοντας όλες τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε στα χέρια του Βόσκαρη ταράζει τη δικαστική αίθουσα. Από την άλλη, όταν έρχεται η δική του σειρά να καταθέσει δηλώνει την αθωότητα του.

Ο Βόσκαρης επιμένει πως όλα είναι μια σκευωρία της Ελένης εναντίον του. Μιλάει με σκληρά λόγια για εκείνη και προσπαθεί να σπιλώσει το όνομα της και την αξιοπρέπεια της. Όμως, κανείς δεν γνωρίζει πως ετοιμάζεται η μαρτυρία μιας γυναίκας που μπορεί να γίνει η καταδίκη του. Πρόκειται για μια γυναίκα που γνωρίζει πολλά για όλα όσα έχει κάνει και όσα κρύβει. Κι ενώ οι πιθανότητες να βγει η Ελένη νικήτρια από αυτή τη δίκη δεν είναι με το μέρος της, όλα ανατρέπονται.

Διαβάστε περισσότερα παρακάτω...

Πηγή: MYtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved