Survivor: Σοφία Μαργαρίτη - Το μακροσκελές κείμενο για τον Ασημακόπουλο - «Αδικείται κατάφωρα»
Media

Survivor: Σοφία Μαργαρίτη - Το μακροσκελές κείμενο για τον Ασημακόπουλο - «Αδικείται κατάφωρα»

Survivor: Η Σοφία Μαργαρίτη βλέποντας και ακούγοντας πάρα πολλά για τον Γιώργο Ασημακόπουλο, θέλησε να αναφερθεί στον πρώην συμπαίκτη της μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram

Έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, αφού μετά τον τραυματισμό της συνέχισε να "παλεύει" για την παραμονή της στο παιχνίδι, από το οποίο τελικά και αποχώρησε. Η Σοφία Μαργαρίτη, όλες αυτές τις μέρες, έχει περάσει σε αποκαλύψεις για το Survivor 4.

Αυτή τη φορά, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι τοποθετήθηκε για τον Γιώργο Ασημακόπουλο μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Διαβάστε παρακάτω...

Ευαίσθητος, φιλότιμος και πάνω απ' όλα ένα ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ!!
Θέλησα δημοσίως να τοποθετηθώ για τον Γιώργο μετά από όσα ακούγονται και γράφονται επειδή νιώθω οτι αδικείται κατάφωρα μιας και δεν υπάρχει ο αντίλογος.
Η πείνα, η εξάντληση, οι ακραίες καιρικές συνθήκες εντείνουν το νευρικό μας σύστημα και πολλές φορές βγάζουν στην επιφάνεια την χειρότερη εκδοχή του εαυτού μας.

Αυτο συνέβη σε όλους μας. Αυτό βλέπω να συμβαίνει και στον Γιώργο. Συμβαίνει σε όλους μας. Το παιχνίδι αυτό είναι έτσι δομημένο που αν δεν έχεις σφυρηλατηθεί στις δυσκολίες της ζωής μπορεί πολύ εύκολα να σε παρασύρει και να σε απορροφήσει. Ειναι όμως ένα παιχνίδι και θα τελειώσει και όλοι θα γυρίσουμε στην κανονική μας ζωή. Ολοι κάνουμε λάθη. Υπαρχει κανείς από εμάς που διεκδικεί το αλάθητο; Για αυτόν τον λόγο χρειάζεται να είμαστε επιεικείς και να διαβλέπουμε πίσω από την περίσταση.

Αλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι βλέπουμε μεμονωμένα και μονταρισμένα γεγονότα.
Χαίρομαι αφάνταστα που βλέπω ότι υπάρχει σημαντικός αριθμός ανθρώπων που τον αγαπάει και τον στηρίζει. Στενοχωριέμαι όμως πολύ με όσους τον καταδικάζουν και τον έχουν στήσει στον τοίχο. Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να δικαιολογήσουμε τις αντιδράσεις των παιδιών και από τις δύο ομάδες που αγωνίζονται ο καθένας όπως μπορεί. Στηρίζω Κοκκινη Ομάδα μέχρι τέλους!! Στηρίζω Γιώργο Ασημακόπουλο μέχρι τέλους!!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved