Ελένη Μενεγάκη: Έτσι αποκάλυψε την τηλεοπτική της επιστροφή
Media

Ελένη Μενεγάκη: Έτσι αποκάλυψε την τηλεοπτική της επιστροφή

Επιστρέφει η Ελένη Μενεγάκη; Κι αν ναι, πότε και σε ποιο κανάλι;

Η Ελένη Μενεγάκη όπως όλα δείχνουν την επόμενη σεζόν θα επιστρέψει στην tv!

Η εκπομπή, Έλα χαμογέλα την περασμένη Κυριακή ανέφερε ότι η Ελένη Μενεγάκη έκανε ένα πρώτο ραντεβού με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έγινε μια πρώτη προσέγγιση από τον σταθμό στην Ελένη Μενεγάκη και συγκεκριμένα μια ανοιχτή συζήτηση για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η παρουσιάστρια σκέφτεται αν επιστρέψει να το κάνει με ένα ψυχαγωγικό μαγκαζίνο, όπως την έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Οι συζητήσεις γίνονται για την καθημερινή πρωινή ζώνη του σταθμού, δηλαδή την ώρα που κάνει εκπομπή, η Δανάη Μπάρκα με το «Πάμε Δανάη!».

Σε περίπτωση που επιτευχθεί η συμφωνία, ο σταθμός θα αναφερθεί στο τηλεοπτικό comeback της στο Mega μετά από 30 χρόνια.

Σήμερα, η εκπομπή Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου, είχε καλεσμένο τον Βασίλη Σίμο και προέβη σε μία αποκάλυψη για την τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης!

Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στη Βαρβάκειο αγορά με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο την Κυριακή, όπου αγόρασε τα σαρακοστιανά για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας και συγκεκριμένα ψώνισε από τον πάγκο του Βασίλη Σίμου… Ο Βασίλης αποκάλυψε τον διάλογο που είχε η Ελένη με την μητέρα του και την απάντηση που της έδωσε όταν τη ρώτησε πότε θα γυρίσει στην tv!

Δείτε τι αποκάλυψε ο Βασίλης Σίμος στην εκπομπή, Ευτυχείτε για το come back της Ελένης στην tv!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved