YFSF All Star: Η Μαγγίρα ως Βλαχοπούλου στη σκηνή με τον άγνωστο, ως τώρα, γιο του Μεταξόπουλου
Media

YFSF All Star: Η Μαγγίρα ως Βλαχοπούλου στη σκηνή με τον άγνωστο, ως τώρα, γιο του Μεταξόπουλου

Με ένα μοναδικό guest δίπλα της εμφανίστηκε σήμερα στη σκηνή του YFSF, η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Και με μια λατρεμένη μεταμφίεση που είχε σαρώσει όταν την πρωτοέκανε στη συμμετοχή της στο Your Face Sounds Familiar την άνοιξη του 2016.

Μιλάμε φυσικά για την αξέχαστη Ρένα Βλαχοπούλου. Πριν πέντε χρόνια η Ματθίλδη την μιμήθηκε συγκλονιστικά με το υπέροχο τραγούδι "Η μοδίστρα" και την θρυλική ατάκα "Σούζυ τρως και ψεύδεσαι και τρως". Παίρνοντας μάλιστα εκείνη τη βραδιά πανηγυρικά τη νίκη.

Σήμερα είχε διπλό ρόλο ως Ρένα, από την ταινία "¨Η Κόμησσα της Κέρκυρας", τραγούδησε και το ομώνυμο "Κέρκυρα" αλλά και το "Πετεινάρι". Δεν το λες και εύκολη υπόθεση.

Η παραγωγή του YFSF, όμως της έφερε δίπλα της και το δεύτερο τραγούδι ένα υπέροχο guest έκπληξη. Αν θυμάστε στην συγκεκριμένη ταινία με την Ρένα Βλαχοπούλου χόρευε ο Φώτης Μεταξόπουλος. Ε, Μεταξόπουλος χόρεψε και στη μίμηση σήμερα αλλά όχι ο Φώτης, ούτε ο Πάνος αλλά ο μικρός γιος του πασίγνωστου χορευτή και χορογράφου, ο Κοσμάς Μεταξόπουλος.

Μιλάμε φυσικά για τον μικρότερο γιο του Φώτη Μεταξόπουλου που είναι κι αυτός χορευτής, όπως ο πατέρας του και ο αδερφός του και μάλιστα εξαιρετικός, που όμως τουλάχιστον μέχρι σήμερα έχει μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ύπαρξή του όμως στη σκηνή σε αυτό το χορευτικό ήταν αν μη τι άλλο μοναδική και συγκινητική και για τον ίδιον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved