Η Φάρμα: Έξαλλος ο Ιατρόπουλος με τον Τζώρτζογλου - Αλλεπάλληλες εντάσεις
Media

Η Φάρμα: Έξαλλος ο Ιατρόπουλος με τον Τζώρτζογλου - Αλλεπάλληλες εντάσεις

Η Φάρμα: Ο επιστάτης της Φάρμας, Βασίλης Φιλίππου, έφερε αναστάτωση στους παίκτες.

Οι παίκτες είχαν φτιάξει μια ωραία ξύλινη σκάλα και ο επιστάτης τους ενημέρωσε πως εκείνος είναι που θα τους δίνει οδηγίες για το τι θα κάνουν.

Χαρακτηριστικά τους είπε ότι η κατασκευή σκάλας θα ήταν μία από τις επόμενες δοκιμασίες που θα τους έβαζε έτσι ώστε να κερδίσουν κι ένα έπαθλο.

Οι παίκτες ζήτησαν το έπαθλο αφού την είχαν ήδη φτιάξει όμως κάτι τέτοιο φυσικά και δεν ήταν μέσα στους κανόνες.

Τότε, ο Στράτος Τζώρτζογλου, πήρε την πρωτοβουλία να πει ότι θα την ξήλωνε εκείνος τη σκάλα και έκανε έξαλλο τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, ο οποίος μαζί με κάποιους άλλους συμπαίκτες, έχυσαν ιδρώτα και κουράστηκαν πολύ για να τη φτιάξουν.

Μάλιστα, όπως είπε ο ηθοποιός, παρά το γεγονός ότι αγαπά πολύ τον Στράτο Τζώρτζογλου και είναι φίλοι, ενοχλήθηκε πολύ με αυτό που συνέβη και αν η σκάλα ξηλωνόταν δεν θα έβαζε ούτε μια πρόκα.

Και μπορεί ο Στράτος Τζώρτζογλου να τον πήρε αγκαλιά, όμως, ο εκνευρισμός του Μιχάλη Ιατρόπουλου ήταν τόσο έντονος που συνέχισε να του λέει πως αν γκρεμιστεί η σκάλα, να τη φτιάξει μόνος του και να πάρει και το έπαθλο.

Λίγο μετά, η ένταση συνεχίστηκε καθώς ο Στράτος Τζώρτζογλου διάβαζε και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος θέλησε να του κάνει μια πλάκα.

Η πλάκα ωστόσο δεν άρεσε καθόλου στον πρώτο και ξέσπασε on camera. Το κλίμα βάρυνε πολύ και έγινε ένας χαμός!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved