House of Fame: Η επική ατάκα του Αρσενάκου για τον καναπέ της ακαδημίας!
Media

House of Fame: Η επική ατάκα του Αρσενάκου για τον καναπέ της ακαδημίας!

House of Fame: Λύθηκαν… στα γέλια οι κριτές, οι διαγωνιζόμενοι και η παρουσιάστρια με την ατάκα του Γιώργου Αρσενάκου.

Η σπουδάστρια Μαριάννα ερμήνευσε ένα τραγούδι της Ριάνα και μόλις ολοκλήρωσε την εμφάνισή της, η Ελένη Φουρέιρα ζήτησε την γνώμη της κριτικής επιτροπής.

Αφού οι κριτές ολοκλήρωσαν την κριτική τους, ήρθε η σειρά του Γιώργου Αρσενάκου, ο οποίος με την ατάκα-φωτιά που είπε για τον πολυσυζητημένο καναπέ του σπιτιού έκανε όλο το στούντιο να πέσει… κάτω από τα γέλια.

Ο Γιώργος Αρσενάκος είπε στην Μαριάννα συγκεκριμένα: «Είδα ένα stage perfomance, έχεις προδιαγραφές που μπορεί μια δισκογραφική εταιρία και ένας μάνατζερ μπορεί να δει σε εσένα όμως θεωρώ ότι θέλω να κάνεις περισσότερο focus στην καριέρα σου. Δεν ξέρω αν αυτός ο καναπές μπορεί να σε ξεκουράσει. Θεωρώ ότι πρέπει να ξεκουράζεσαι, να είσαι συγκεντρωμένη και να παρακολουθείς τα μαθήματά σου».

Με την σπουδάστρια να νιώθει λίγο αμήχανα και να απαντάει, χαμογελώντας: «Σας ευχαριστώ πολύ δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαρούμενη με κάνουν τα λόγια σας».

Ο CEO της Panic Records αναφέρθηκε με χιούμορ στον καναπέ όπου συχνά – πυκνά κάθεται το ερωτευμένο ζευγάρι της μουσικής ακαδημίας Μαριάννα και Στέφανος.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved