Τηλεθέαση: MasterChef ή Φάρμα; Ποιο πρόγραμμα έφτασε μέχρι 33,1%;
Media

Τηλεθέαση: MasterChef ή Φάρμα; Ποιο πρόγραμμα έφτασε μέχρι 33,1%;

Τηλεθέαση: Άλλο ένα σαββατόβραδο, το δεύτερο κατά σειρά που το MasterChef και η Φάρμα ήρθαν αντιμέτωπα. Ποιο πρόγραμμα κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού;

Χθες το βράδυ λοιπόν, στην prime time, το ριάλιτι μαγειρικής και το παιχνίδι για αγρότες ήρθαν αντιμέτωπα και όπως αποκαλύπτεται από τα νούμερα τηλεθέασης, κατάφεραν και τα δύο να συγκρατήσουν το κοινό τους.

Όμως, μεγάλος νικητής, ήταν για ακόμα μία φορά το MasterChef από το οποίο υπήρξε και αποχώρηση, αυτή του Αλέξανδρου, ενός από τα φαβορί του παιχνιδιού.

Σε ό,τι αφορά τη Φάρμα, επίσης αποχώρησε μία παίκτρια, η Μαρία Θωμά, μετά από σκληρή μάχη με την αντίπαλό της Μαρία Τοτόμι, όμως παρά την ένταση των αγωνισμάτων, δεν κατάφεραν οι δύο κοπέλες να "κλέψουν" τηλεθεατές από τους αντιπάλους και την τηλεοπτική παρέα των Κουτσόπουλου-Κοντιζά και Ιωαννίδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα νούμερα τηλεθέασης του MasterChef κινήθηκαν σε ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά, φτάνοντας μέχρι και το 33,1%, κάτι που συνέβη και το βράδυ της Παρασκευής μιας και τα δύο προγράμματα κονταροχτυπήθηκαν και τότε. Δείτε πώς διαμορφώθηκαν οι πίνακες τηλεθέασης χθες:

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

MasterChef – 25,8%

Φάρμα – 17,4%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

MasterChef – 33,1%

Φάρμα – 17,3%

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved