Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού;
Media

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού;

Survivor: Απόψε επιστρέφουμε στον Άγιο Δομίνικο τηλεοπτικά όπου θα παρακολουθήσουμε πολύ έντονες στιγμές τόσο στον στίβο μάχης όσο και στις παραλίες των δύο ομάδων. 

Σε πρώτο πλάνο φυσικά και πάλι ο Τριαντάφυλλος ο οποίος μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κοψίδα είναι και πάλι στο στόχαστρο των συμπαικτών του.

Άλλωστε οι εντάσεις που φέρεται να έχει προκαλέσει η καλύβα των κόκκινων είναι ήδη πάρα πολλές από την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Τριαντάφυλλος όμως δεν θα αφήσει τίποτα Ασχολίαστο και μάλιστα Απόψε θα τον δούμε να έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση με την Καρολίνα που επίσης δεν κρατά το στόμα της κλειστό.

Ήθελαν να μας εξοντώσουν θα ακουστεί να λέει ο Τριαντάφυλλος για εκείνον και τη Μαριάνθη Η οποία είναι και η μόνη από την ομάδα με την οποία έχει έρθει κοντά.

Φυσικά σήμερα Κυριακή είναι μέρα αγώνα για έπαθλο φαγητού κάτι που έχουν ανάγκη και οι δύο ομάδες.

Και φυσικά τώρα η αγωνία για το ενδιαφέρον όλων έχω στραφεί σε εκείνη την ομάδα που θα καταφέρει να εξασφαλίσει τροφή για να αντέξει τις επόμενες προκλήσεις στο παιχνίδι.

Μπλε ή κόκκινοι λοιπόν κερδίζουν απόψε το έπαθλο φαγητού;

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν η μπλε ομάδα είναι εκείνη που καταφέρνει να κατατροπώσει τους αντιπάλους της και να κερδίσει ένα λαχταριστό πιάτο φαγητό. Κάτι που είναι ιδιαίτερα πολύτιμο για όλους τους παίκτες μιας και μετά από τόσο καιρό εγκλεισμού στο παιχνίδι, φέρουν τεράστια κόπωση και πεινούν πολύ.

Δείτε παρακάτω το trailer του αποψινού επεισοδίου, το ξέσπασμα του Τριαντάφυλλου αλλά και το πάθος με το οποίο αγωνίζονται όλοι οι παίκτες στο στίβο μάχης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved