Media

Survivor: Η Σαλαγκούδη ξεκαθάρισε τις φήμες για την εμπλοκή του πατέρα της στο ριάλιτι

Gossip-tv Team

Survivor: Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι για άλλη μια φορά απάντησε σε όσα ακούστηκαν για τον πατέρα της, αλλά και για την κόντρα της με τον Τριαντάφυλλο.

Έτοιμη να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Dot, όπου και μίλησε για τη συμμετοχή της στο Survivor 4.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι για άλλη μια φορά, ξεκαθάρισε πως ο πατέρας της δεν είχε καμία ανάμειξη πίσω από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι.

«Ο πατέρας μου ήταν Υφυπουργός πριν από πολλά χρόνια, το 2004. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με κάτι εντελώς διαφορετικό. Δεν έχει καμία σχέση πλέον με την πολιτική. Ο πατέρας μου έχει εταιρία με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας».

Και στη συνέχεια η Ανθή αποκάλυψε πώς ξεκίνησε η κόντρα της με τον Τριαντάφυλλο..

«Είχε ακουστεί στην αρχή ότι εγώ εξαγοράζω παίκτες, το είχε πει ο Τριαντάφυλλος. Είχε πει επίσης ότι εγώ, με κάποιο τρόπο, έχω βάλει τον πατέρα μου να τα... συμφωνήσει με την παραγωγή. Αυτά από πληροφορίες έφτασαν, οπότε κι εγώ δεν έμπαινα στη διαδικασία να τον ρωτήσω. Κάποια στιγμή, όταν ήρθαμε σε κόντρα με τον Τριαντάφυλλο, μου το είπε και ο ίδιος».

Δείτε το παραπάνω βίντεο από την εκπομπή, Dot.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved