Ηappy Day: Το επικό σχόλιο για την σπάνια φώτο του Φραγκολιά με την αγαπημένη του και η αποκάλυψη
Media

Ηappy Day: Το επικό σχόλιο για την σπάνια φώτο του Φραγκολιά με την αγαπημένη του και η αποκάλυψη

Happy Day: Η πρωινή εκπομπή του Alpha σχολίασε τη σπάνια φωτογραφία που πόσταρε ο Κώστας Φραγκολιάς με την αγαπημένη του ανήμερα της γιορτής της!

Η σύντροφος του Κώστα Φραγκολιά είχε την ονομαστική της γιορτή κι εκείνος ανέβασε το Σάββατο στο instagram μια από τις αγαπημένες του φωτογραφίες.

"Χρόνια σου πολλά πάντρελλο βάσανο της ζωής μου... Εύχομαι η ζωή να με αξιώσει να συνεχίσω διακριτικά φύλακας άγγελος σου", έγραψε κάτω από την υπέροχη καλοκαιρινή φωτό που ανέβασε για τη γιορτή της αγαπημένης του.

Αυτή την ρομαντική φωτογραφία σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η υπόλοιπη παρέα στον αέρα του Happy Day και ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε τι έπαθε το Σάββατο!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αρκετή δόση χιούμορ ανέφερε: «Μήπως δεν πήρες δώρο και είπες να είσαι διαχυτικός στο Instagram; (γέλια)»!

Και εκείνος τότε αποκάλυψε: «Η αλήθεια είναι ότι τη ψιλοπάτησα. Είδα ότι την Πέμπτη ήταν ανοιχτά τα ανθοπωλεία και το Σάββατο ξύπνησα νωρίς να πάω στο ανθοπωλείο πριν ξυπνήσει να της πάρω λουλούδια και… ήταν κλειστό! Το Σάββατο και την Κυριακή είναι κλειστό…»!

Δείτε τότε τι του είπαν οι συνεργάτες του στο παρακάτω βίντεο αλλά και την υπέροχη, ρομαντική φωτογραφία που δημοσίευσε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved