MasterChef: Σεργή: «Μάλλον ήμουν υπεύθυνη για όλα τα «εγκλήματα» που έγιναν και στα 5 Master Chef»
Media

MasterChef: Σεργή: «Μάλλον ήμουν υπεύθυνη για όλα τα «εγκλήματα» που έγιναν και στα 5 Master Chef»

MasterChef: H Βίλλη Σεργή σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι μαγειρικής και έριξε... μια βόμβα που δεν την περιμέναμε...

Πώς ήταν η εμπειρία;

«Πραγματικά υπέροχη! Δύσκολη, αλλά υπέροχη! Ήρθα αντιμέτωπη με τον εαυτό μου επανειλημμένα, Πάλεψα με τις ανασφάλειες μου, τους φόβους και τα άγχη μου καν νομίζω ότι βγήκα πιο δυνατή. Γνώρισα σπουδαίους σεφ και έμαθα πολλά. Είχα τη χαρά και την τιμή να δοκιμάσουν τα πιάτα μου καινά μου υποδείξουν τα λάθη, τις αδυναμίες μου και τα δυνατά μου σημεία. Έκανα αγαπημένους φίλους, που σίγουρα θα συνεχίσω να κάνω παρέα και έξω από το παιχνίδι. Βίωσα έναν καταιγισμό συναισθημάτων και πήρα πολύτιμες γνώσεις. Ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία!».

Τι πιστεύετε ότι έφταιξε και δεν τα καταφέρατε στη δοκιμασία;

«Σίγουρα, σε ένα μεγάλο βαθμό, έφταιξε το ότι δεν έχω μάθει να λειτουργώ ακόμα υπό πίεση και ότι τεχνικά υστερώ, σε σχέση με άλλους παίκτες. Πόσο μάλλον όταν είχα να αναμετρηθώ με δύο τόσο καλούς μάγειρες, όπως ο Τζαμαλής και ο Στέφανος. Έπειτα, αν το δω τελείως ατομικά, σίγουρα χρειαζόμουν 10 λεπτά παραπάνω».

Πώς νιώσατε όταν είδατε τη Μαργαρίτα να κλαίει, στην αποχώρησή σας;

«Με συγκίνησε πάρα πολύ. Κι όχι γιατί σκέφτηκα ότι δεν θα την ξαναδώ. Καμία σχέση. Eίμαι σίγουρη πως, βγαίνοντας από το παιχνίδι, θα συνεχίσουμε να κάνουμε παρέα, Με συγκίνησε αυτό που με συγκινεί πάντα στη Μαργαρίτα. Η ειλικρίνεια στα μάτια της».

Η δήλωση της Μαρίνας, που ακολούθησε, σας ενόχλησε;

«Επειδή έχω σπουδάσει Ψυχολογία - Εγκληματολογία, μάλλον είμαι υπεύθυνη και για όλα τα "εγκλήματα" που έχουν γίνει μέσα στο σπίτι και στα 5 Master Chef». Αυτά είναι αστειότητες. Δεν χρειάζεται να έχει σπουδάσει κάποιος Ψυχολογία για να είναι χειριστικός, όπως πολύ καλά ξέρουμε. Οι σχέσεις που είχα αποκτήσει με τα παιδιά από την Μπλε ομάδα, τόσο καιρό μέσα στο ίδιο σπίτι, μας είχαν φέρει πολύ κοντά. Όλα αυτά πριν από την αλλαγή των ομάδων. Αυτό ίσως κάποιους τους ενοχλούσε και το μετέφραζαν ως "χειρισμό", από μέρους μου, και ως "προστασία", από τη μεριά των υπολοίπων. Εγώ το λέω απλά ομαδικότητα και αλληλοσεβασμό».

Αν μπαίνατε τώρα στο παιχνίδι, θα αλλάζατε κάτι;

«Θα ήμουν πιο χαλαρή, πιο σίγουρη για τον εαυτό μου, λιγότερο φοβισμένη και με πιο πολλές γνώσεις εφοδιασμένη!».

Υπάρχει κάποιος παίκτης ή παίκτρια που στο πρόσωπο του/της βλέπετε το φετινό νικητή; «Η Μαργαρίτα! Εκτός του ό,τι την αγαπώ πολύ, είναι καταπληκτικός άνθρωπος και μοναδική μαγείρισσα», σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved