Survivor spoiler: Χαμός στην κόκκινη ομάδα – Ο Παύλος ξεσκεπάζει τον Τριαντάφυλλο!
Media

Survivor spoiler: Χαμός στην κόκκινη ομάδα – Ο Παύλος ξεσκεπάζει τον Τριαντάφυλλο!

Survivor spoiler: Χαμός στην παραλία της κόκκινης ομάδας!

Τι και αν η κόκκινη ομάδα κέρδισε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και έφαγε, την επόμενη μέρα στην παραλία η ατμόσφαιρα είναι… ηλεκτρισμένη!
Να υπενθυμίσουμε ότι στο συμβούλιο του νησιού αρνητικές ψήφους συγκέντρωσαν τόσο η Ελευθερία Ελευθερίου όσο κι η Άννα Μαρία Βέλλη αλλά στο τέλος με μικρή διαφορά υποψήφια αναδείχθηκε η Άννα Μαρία Βέλλη από την μπλε ομάδα και είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.
Τι συνέβη όμως την επόμενη μέρα μετά το συμβούλιο;


Στην παραλία της κόκκινης ομάδας, όλοι τα βάζουν εναντίον του Τριαντάφυλλου!
Ο Παύλος Γαλακτερός σε έξαλλη κατάσταση, λέει: «Καθώς περνούσαν οι μέρες συνέχισα να τον σέβομαι μέχρι τη μέρα που ψηφίστηκε ο Τριαντάφυλλος… εκείνη τη μέρα άλλαξαν όλα! Ξαφνικά το παίζει θύμα…»!
O Παύλος ακούγεται να λέει στον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Κώστα Παπαδόπουλο: «Ο Τριαντάφυλλος νομίζει ότι ξέρει τον πατέρα μου, επειδή τον έχει δει τρεις φορές»!
Ο Ηλίας Μπόγδανος δηλώνει: «Τολμάς να πεις ότι εγώ ξέρω τον πατέρα σου και θα στο πει και ο ίδιος επειδή έχει πάει δυο φορές σε live…»!
Ο Τριαντάφυλλος από την άλλη τονίζει ότι η ομάδα χρησιμοποιεί τον Παύλο στρατηγικά για να τον… νευριάσουν και να βγει εκτός εαυτού «και να πουν να εσύ τα βάζεις με έναν πιτσιρικά»!
Δείτε το σχετικό trailer από το νέο επεισόδιο του survivor!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved