Φαίη Ξυλά: «Δεν αποτελεί πλέον ταμπού σε ένα ζευγάρι να είναι μεγαλύτερη η γυναίκα»
Media

Φαίη Ξυλά: «Δεν αποτελεί πλέον ταμπού σε ένα ζευγάρι να είναι μεγαλύτερη η γυναίκα»

Η Φαίη Ξυλά σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων για το σίριαλ που πρωταγωνιστεί "Έρωτας με διαφορά" αλλά και για την ηλικιακή διαφορά μεταξύ ανδρών και γυναικών στις μέρες μας.

«Έρως ανίκατε μάχαν», αλλά για τη Ζέτα είναι μια διαρκής μάχη με τους γύρω της;

«Η Ζέτα δεν μπαίνει μόνη σε αυτήν τη σχέση, έχει ολόκληρη οικογένεια. Μένει με τα τρία παιδιά της και την πρώην πεθερά της, που οκτώ χρόνια τώρα έχουν μάθει σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Το να αποδεχτούν το νέο φίλο της μαμάς χρειάζεται χρόνο και προσπάθεια, και είναι λογικό. Όλοι, με τον τρόπο τους, νιώθουν ότι πρέπει να τη διεκδικήσουν ή να την προστατέψουν. Το γεγονός ότι είναι πολύ νεότερος της εντείνει το συναίσθημα ότι η σχέση τους αποκλείεται να κρατήσει για πολύ, λόγω αυτής της διαφοράς. Αλλά συνεχώς διαψεύδονται».

Εφόσον ο έρωτας είναι δυνατός, η αστυνομική ταυτότητα, όπου αναγράφεται η ηλικία γιατί δημιουργεί εμπόδια;

«Γιατί η διαφορά ηλικίας, αυτόματα, σε κάνει να σκεφτείς ότι μπορεί να υπάρχουν διαφορετικά θέλω, διαφορετικά πρέπει, διαφορετικές προσδοκίες, εμπειρίες, όνειρα. Αλλά τελικά όλα είναι σχετικά».

Ο Κωστής δίνει στη Ζέτα «φτερά» για να πετάξει, μέσα από τη σχέση τους;

«Η Ζέτα είναι από μόνη της δομημένο άτομο και καθαρό στον πυρήνα του. Έχει την τύχη να συναντήσει έναν άντρα αντίστοιχα καθαρό και δομημένο, όποτε αυτό δεν μπορεί να μην είναι απογειωτικό».

Παιδιά και κοινωνικός περίγυρος της βάζουν τρικλοποδιά;

«Ναι, αλλά αυτή τολμάει να ακολουθήσει το συναίσθημα της. Και βγαίνει κερδισμένη».

Άλλοτε αποτελούσε σκάνδαλο να είναι μεγαλύτερη η γυναίκα από τον άντρα. Στις μέρες μας;

«Στις σύγχρονες κοινωνίες, δεν αποτελεί πλέον ταμπού σε ένα ζευγάρι να είναι μεγαλύτερη η γυναίκα. Δεν είναι πλέον αποκλειστικό προνόμιο των αντρών. Η δομή της κοινωνίας έχει αλλάξει, δεν ισχύουν πια τα πρότυπα της πατριαρχίας. Οι γυναίκες είναι πλέον χειραφετημένες και ανεξάρτητες και μπορούν να επιλέγουν το σύντροφο της αρεσκείας τους. Για το λόγο αυτό, βλέπουμε όλο και πιο συχνά και ζευγάρια όπου η γυναίκα είναι μεγαλύτερη από τον άντρα».

Αν η Ζέτα ήταν άντρας, θα ήταν «μαγκιά» που κατάφερε τη μικρούλα;

«Ναι, μέχρι πριν από λίγα χρόνια υπήρχαν στην Ελλάδα τέτοια ταμπού και ακόμη υπάρχουν στη μειοψηφία, θέλω να πιστεύω», σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved