MasterChef 5: Οι τρελοί πανηγυρισμοί του νικητή της κάρτας ασυλίας και οι αποτυχημένες προσπάθειες
Media

MasterChef 5: Οι τρελοί πανηγυρισμοί του νικητή της κάρτας ασυλίας και οι αποτυχημένες προσπάθειες

MasterChef 5: Μετά από μία πολύ δύσκολη δοκιμασία για να επιλέξουν οι κριτές το πιάτο εκείνο που ήταν πιο δημιουργικό, οι παίκτες άκουσαν την... ετυμηγορία. 

Με θέμα την ανακύκλωση υλικών, εμπνευσμένο από την καμπάνια μεγάλης εταιρίας αθλητικών ειδών, οι φιλόδοξοι μάγειρες κλήθηκαν να μαγειρέψουν με υλικά που όταν περισσεύουν, συνήθως καταλήγουν στον κάδο απορριμμάτων.

Ενισχύοντας την προσπάθεια για πράσινη βιωσιμότητα, εκείνος που ετοίμασε για τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωάννιδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, το πιο νόστιμο και ευφάνταστο πιάτο, κέρδισε το Mystery Box και το προνόμιο να διαμορφώσει τα πράγματα για το Τεστ Δημιουργικότητας, που ακολούθησε. Και αυτός ήταν ο Ιωάννης.

Το μεγάλο κίνητρο ήρθε με την ανακοίνωση των κριτών για τα πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα, που είχε ο νικητής, γεγονός που είχε να κεντρίσει την προσοχή των παικτών τόσο πολύ από το πρώτο Τεστ Δημιουργικότητας, του φετινού διαγωνισμού.

Το Τεστ Δημιουργικότητας, της έκτης κατά σειρά εβδομάδας του MasterChef 5, ακολούθησε τη βιώσιμη μαγειρική της προηγούμενης δοκιμασίας και φανέρωσε, ξεκάθαρα πλέον, τις παρέες του σπιτιού και αυτούς, που επέλεξε να δυσκολέψει ο νικητής του Mystery Box.

Πιο συγκεκριμένα στο στόχαστρο του νικητή βρέθηκαν η Μαρίνα και η Κωνσταντίνα οι οποίες είχαν μόλις 1 λεπτό για να πάρουν από το pantry υλικά για να μαγειρέψουν στο τεστ δημιουργικότητας. Ένα disadvantage που αποδείχτηκε πραγματικά καταστροφικό μιας και ξέχασαν να πάρουν βασικά συστατικά για τις παρασκευές τους.

Το πλεονέκτημα που είχε να δώσει ο νικητής της δοκιμασίας του mystery box απόλαυσε η Μαρία Λαζαρίδου η οποία εξαιρέθηκε από την όλη διαδικασία.

Τον τελευταίο λόγο έχουν πάντα οι κριτές και εκείνοι που θα έκριναν ποιος θα κέρδιζε την Κάρτα Ασυλίας αλλά και ποιες ήταν οι χειρότερες προσπάθειες.

Δείτε στην παρακάτω gallery καρέ καρέ τις ανακοινώσεις των κριτών με τις αποφάσεις τους μετά από το τεστ δημιουργικότητας:

Δείτε την επική αντίδραση του νικητή του τεστ δημιουργικότητας στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση των κριτών με τις χειρότερες προσπάθειες και τους παίκτες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved