Έξαψη: Αγωνία για την υγεία της Εβίτας
Media

Έξαψη: Αγωνία για την υγεία της Εβίτας

Έξαψη: Η ζωή της Εβίτας έχει αλλάξει ολοκληρωτικά.

Από τη μία έμαθε πως έχει μία αδελφή που για χρόνιο δεν γνώριζε, από την άλλη ανακάλυψε την εξωσυ­ζυγική σχέση του Αλέξανδρου, ενώ σαν βόμβα έσκασε και πως η Τζόυ εί­ναι βιολογικό παιδί του Κωστή.

Μάλιστα, όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει σε προηγούμενο τεύχος του περιοδικού μας, η Τζόυ, μαθαίνοντας πως πραγματικός της πατέρας είναι ο Κωστής και όχι ο Αλέξανδρος, εξαφανίζεται. Κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται και η Εβίτα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ο Τζώρτζης κινητοποιεί την ασφάλεια του Ναυπλίου, προκειμένου να βρεθεί η εγγονή του. Από την άλλη, ο Κωστής θυμώνει όταν μαθαίνει ότι η Εβίτα πηγαίνει στο Ναύ­πλιο με τον Αλέξανδρο, ακολουθώντας το ίχνη της κοπέλας. Όλη αυτή η στρεσογόνα κατάσταση, όμως, και η πίεση δημιουργούν στην Εβίτα ένα πρόβλημα υγεί­ας.

Η ίδια παραμελεί τον εαυτό της και πια είναι αδύναμη και ανήμπορη να αντι­δράσει, Ο Αλέξανδρος, όμως, που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της, ανησυχεί για την κατάσταση της υγείας της.

Η Εβίτα πια δείχνει να έχει αφεθεί και δεν αντέ­χει να περάσει άλλη στενοχώρια. Ωστόσο, τις επόμενες μέρες, η Τζόυ κάνει την εμ­φάνιση της, όταν αποφασίζει να συναντήσει τον Κωστή, για να μάθει την αλήθεια από κάποιον που εμπιστεύεται

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved