Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κατερίνα υποψιάζεται πως ο παππούς της ζει!
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κατερίνα υποψιάζεται πως ο παππούς της ζει!

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανο, Η Κατερίνα επισκέπτεται το σπίτι της Μάρμως και ανακαλύπτει τυχαία το πορτοφόλι του νεκρού παππού της! Η Μάρμω τα μπαλώνει όπως-όπως, αλλά η Κατερίνα δεν δείχνει να πείθεται.

Σπεύδει να ζητήσει τη βοήθεια του Παναγή και του Κανέλλου. Έχει πλέον βάσιμες υποψίες ότι ο παππούς της ζει… Έτσι, αποφασίζουν να καλωδιώσουν το σπίτι της Μάρμως και να το γεμίσουν κρυφές κάμερες, ώστε να μάθουν την αλήθεια. Η Χρύσα πάει στο δωμάτιο του Τζώρτζη, για να τον ευχαριστήσει που δεν έκανε καταγγελία στους φίλους της, και είναι έτοιμη να του δώσει όποιο αντάλλαγμα της ζητήσει. Ο Τζώρτζης, όμως, θα μας δείξει την πιο τρυφερή πλευρά του εαυτού του.

Τα νεύρα της Τούλας δεν είναι καλά, κλαίει στην αγκαλιά της μαμάς της, αφού έχει αδιάσειστα στοιχεία ότι ο Σίμος την απατά με Φωτεινιώτισσα. Θα καταφέρει ο Σίμος να αποδείξει την αθωότητά του με τα μάγουλά του γεμάτα κραγιόν; Από την άλλη, ο Μένιος έχει πάλι κέφια, στήνει χουνέρι στη Μυρτώ, και βάζει τα δυνατά του να την πείσει ότι έχει στα χέρια του έναν αρχαίο αμφορέα, που στοιχίζει μια περιουσία! Θα πειστεί η Μυρτώ να σπρώξει το αρχαίο εύρημα στη μαύρη αγορά με κίνδυνο να γίνει ρεζίλι ή θα καταλάβει το ψέμα του Μένιου;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved