ΜasterChef 5: Σκληρή κριτική από τον Κοντιζά: «Είναι ό,τι χειρότερο έχω δοκιμάσει φέτος»
Media

ΜasterChef 5: Σκληρή κριτική από τον Κοντιζά: «Είναι ό,τι χειρότερο έχω δοκιμάσει φέτος»

ΜasterChef 5: Η αποψινή ομαδική δοκιμασία που παρακολουθήσαμε τα είχε όλα. Εκπλήξεις, εντάσεις, αναποδιές, θυμό, μπηχτές αλλά και σκληρή κριτική. 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή! Ένα υπέροχο γλυκό άφησε πικρή γεύση στον Αντώνη Μητρόπουλο, ο οποίος αποχώρησε, αλλά και στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι ένιωσαν έντονα συναισθήματα λύπης, για αυτή την εξέλιξη.

Η νέα πολύ απαιτητική Ομαδική Δοκιμασία στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 είχε για πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Τζαμαλή, που ως νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας, απόλαυσε τα πλεονεκτήματα της επιτυχίας του.

Με ισχυρά δικαιώματα ανακατάταξης, όρισε τις τέσσερις νέες ομάδες και έφερε τα πράγματα εκεί που πίστευε ότι πρέπει να βρίσκονται. Ως θριαμβευτής, απόλαυσε το δημιούργημά του από τον εξώστη καθώς δεν θα μαγείρευε.

Δείτε στην παρακάτω gallery πώς χώρισε τις ομάδες, τέσσερις στο σύνολο, αποτελούμενη η κάθε μία από τρία άτομα:

Τα πράγματα ήταν ολοφάνερα και το αποτέλεσμα στα πιάτα των διαγωνιζόμενων ίσως φαινομενικά να μην ήταν αυτό, που απαιτούσε το ζητούμενο της σημερινής Ομαδικής Δοκιμασίας. Κάποιες φορές προσπαθώντας να κάνουμε το καλό, οι καταστάσεις έχουν εντελώς διαφορετική κατάληξη από εκείνη που ελπίζαμε, παρά τις καλές προθέσεις.

Κάτι τέτοιο συνέβη και για μία από τις ομάδες, τους Μπλε που έδωσαν στους κριτές να δοκιμάσουν ένα πιάτο που δεν άρεσε καθόλου, κυρίως στον Σωτήρη Κοντιζά ο οποίος λίγο αφότου το δοκίμασε, είπε στους υπόλοιπους δύο Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο: "Είναι ό,τι χειρότερο έχω φάει φέτος στο παιχνίδι".

Επρόκειτο για το ορεκτικό της Μπλε ομάδας, δηλαδή της Μαρίνας, της Κωνσταντίνας και του Παύλου, ένα σούσι με κολοκύθα κομφί και ρυζόγαλο που όμως δεν άρεσε καθόλου σε κανέναν από τους κριτές αλλά κυρίως στον Σωτήρη Κοντιζά.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved