Συγκλονίζει ο Σωτήρης Ταχτσόγλου: «Κρεμάστηκα από το μπαλκόνι κι έπεσα από τον τρίτο όροφο»
Media

Συγκλονίζει ο Σωτήρης Ταχτσόγλου: «Κρεμάστηκα από το μπαλκόνι κι έπεσα από τον τρίτο όροφο»

O ηθοποιός και σκηνοθέτης, Σωτήρης Ταχτσόγλου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, Tik Talk στον Alpha και μίλησε για την περιπέτειά του που παραλίγο να του κοστίσει την ζωή.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στη προσπάθειά του να προσεγγίσει το μπαλκόνι του διαμερίσματος του από τον πάνω όροφο, ο «κακός» Σωτήρης από τις Άγριες Μέλισσες έπεσε από το μπαλκόνι. «Ξέχασα τα κλειδιά από μέσα και βγαίνω από το μπαλκόνι και κρεμιέμαι από τα κάγκελα για να μπω στο μπαλκόνι και συνειδητοποιώ ότι είναι αδύνατο» είχε πει τότε. Το ατύχημα συνέβη το καλοκαίρι του 2020 μπροστά στα μάτια της συζύγου του και σώθηκε αφού ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο ανέκοψε την πορεία του.

Ο Σωτήρης Ταχτσόγλου είπε στον Αντώνη Σρόιτερ: «Ήμασταν σε μια περίεργη περίοδο με την σύντροφό μου να έχει γεννήσει πρόωρα το παιδί μας μόλις 800 γραμμάρια. Χρειάστηκαν και δύο χειρουργεία κι ήταν και το lockdown. Ξεχάσαμε το κλειδί της πόρτας από μέσα κι η σύντροφός μου είπε να πάρουμε κλειδαρά. Δεν πρόλαβε να το πει και της είπα άσε θα πηδήξω από τον τρίτο όροφο. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Πήγα στους γείτονες που γνωριζόμαστε και τους είπα θα πηδήξω. Βγαίνω, κρεμιέμαι κι ούτε καν με είδαν. Ξαφνικά οι δυνάμεις μου με εγκατέλειψαν, όπως ήμουν κρεμασμένος.»!

Και πρόσθεσε: «Ήμουν θυμωμένος την ώρα που έπεφτα. Έπεσα με την μέση στον καπό ενός αυτοκινήτου. Στην αρχή δεν ένιωσα πόνο αλλά μετά έπεσα από το αμάξι γιατί η μέση μου δεν με στήριζε. Ήρθε μια νοσηλεύτρια και με βοήθησε. Έμεινα δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο κι ένας μήνας ανάρρωση. Έσπασα δύο σπονδύλους κι είχα κάποια κατάγματα.»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved